Forum » Mobilne tehnologije » HTC Desire S težava s signalom
HTC Desire S težava s signalom
DMX ::
Kot že naslov pove, imam pri novem telefonu velike težave s signalom. Ta konstantno skače gor in dol, med pogovorom signal kr zgine, tako da me sogovornik več ne sliši, ampak če preklopim na speaker, je signal zopet tu in se lahko dalje pogovarjam. Ko pogledam moč signala, ta skače od 80 dBm pa do 113 dBm, kar seveda pomeni, da skačejo signal črtice od 4 do 0. Če postavim skupaj 3 identične telefone, imata ostala 2 konstanten signal, kateri je po večini na 3 ali 4 črticah in se giblje tam okrog 80 Dbm, na mojem pa lahko to le sanjam.
Zdaj pa jaz vas vprašam. A lahko nesem telefon nazaj in ker ta ni star več kot 8 dni zahtevam denar nazaj, al mi ga bodo na vsak način hoteli popraviti in ne vem kaj še vse?
hvala
Zdaj pa jaz vas vprašam. A lahko nesem telefon nazaj in ker ta ni star več kot 8 dni zahtevam denar nazaj, al mi ga bodo na vsak način hoteli popraviti in ne vem kaj še vse?
hvala
martincek1 ::
Ne se zaletet v to kar je spodaj napisano, ampak na forumih delajo to in se signal občutno izboljša. Torej: prej malo pobrskaj po googlu in boš sigurno našel kakšen uporaben nasvet + poglej kje ima ta telefon anteno, mogoče jo ob telefonu prekrivaš z roko in je to problem čeprav dvomim.
open phone number pad and type in *#*#4636#*#* wait a couple of seconds and you should go into a phone information menu. scroll down to a white rectangular box with a black arrow on it on one side and tap onto the menu it contains. press on the button next to 'GSM auto (PRL). Use back key to come back out and you may need to power off then on again to take effect and then see if your signal improves. This also increases battery life.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi v Sloveniji preizkusili 5G, frekvence bodo prihodnje leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25825 (18939) | bozicje |
» | Repeater z mocnim sprjemnikomOddelek: Omrežja in internet | 1641 (771) | Oldi |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13523 (6262) | AC_DC |
» | LTE - da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14909 (12740) | celada |
» | Wireless 2.4GHz preko hribčka ali ovire!!Oddelek: Omrežja in internet | 1787 (1592) | pujsek_ |