Forum » Zvok in slika » ue40h6400
ue40h6400
Kebab11 ::
Pozdravljeni,
en model mi je prodal ue40h6400 za 100 eur pa se mi je zdel mal sumljiv, ampak dobr (mal je poškodovan ekran, ampak se ne vidi z 1m+). Ok ga prklopm in vse dela ok, sam ful je neodzivn pa tko in zgublja pvoezavo z internetom... pa gledam, da je verjetn problem matična ane, sam zdej k sm resetiral na factory settings dela vse bp? Kako je to možno? Takoj k grem pod update pa izpiše, da je na zadnji posodobitvi in spet začne štekat in bit neodziven... ko ga factory resetam, spet dela vse bp?
A mogoče veste katera 3d očala bi bla ok za ta TV, da bi jih naroču? Ker sem ga dobu brez očal.
Hvala :)
en model mi je prodal ue40h6400 za 100 eur pa se mi je zdel mal sumljiv, ampak dobr (mal je poškodovan ekran, ampak se ne vidi z 1m+). Ok ga prklopm in vse dela ok, sam ful je neodzivn pa tko in zgublja pvoezavo z internetom... pa gledam, da je verjetn problem matična ane, sam zdej k sm resetiral na factory settings dela vse bp? Kako je to možno? Takoj k grem pod update pa izpiše, da je na zadnji posodobitvi in spet začne štekat in bit neodziven... ko ga factory resetam, spet dela vse bp?
A mogoče veste katera 3d očala bi bla ok za ta TV, da bi jih naroču? Ker sem ga dobu brez očal.
Obiščite mojo spletno stran
- spremenil: Kebab11 ()
pia2001slo ::
@Kebab11
jaz sem zraven večjega "brata" pred leti dobil tole (2x) :
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a...
lp
jaz sem zraven večjega "brata" pred leti dobil tole (2x) :
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a...
lp
Kako se gleda te tehnologije očal? Kaj bi bil kakšen poceni nadomestek? Da bi kupil kakšna "fake" poceni podobna očala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kebab11 ()
dragana ::
Jaz sem poleg mojega Samsung TV-ja tudi dobil dvojna očala. Koliko ponudiš zanje? Ponudbo pošlji na ZS.
Pozdravljeni,
TV sem posodobil prek USB, ker je na samsungovi strani update, ki ga TV ni hotela sama posodobit prek WiFi, sedaj izgleda da deluje čisto normalno... bom videl s časom
Glede očal bom pa še mal počakal, ker me je včeraj doletala huda kazen shiit
Ima kdo kakšna očala za omenjeni TV ponovno na voljo? Hvala in lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV Sony - Philips - Samsung (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28867 (24845) | Thunder wave |
» | Katera 3D očala za Philips 40PFL4508KOddelek: Zvok in slika | 1395 (1310) | Djz3l3 |
» | Samsung vs LG (TV)Oddelek: Zvok in slika | 4503 (3640) | zegler |
» | Katera 3D očala za televizor?Oddelek: Zvok in slika | 2239 (1811) | rokec992 |
» | 3d očalaOddelek: Loža | 12648 (3873) | boogie_xlr |