Forum » Pomoč in nasveti » Tezava z brezzicnim telefonom Gigaset C380
Tezava z brezzicnim telefonom Gigaset C380
oemdzi ::
Upam da sem izbral ustrezno temo. Do sedaj sem bil na t-2 in ta telefon uporabljal kot prenosno enoto(njegovo osnovno enoto sem uporabljal samo za polnenje, ker je bila slusalka([prenosna enota) registrirana na zicni ISDN telefon). Sedaj ko sem vzel amis, ISDN telefoni ne delujejo(ta telefon je bil prej osnovna enota temu katerega sedaj skusam usposobit kot osnovno enoto), tako, da sedaj skusam na temu drugemu telefonu usposobit osnovno enoto pa mi skos na slusalki utripa Base, kljub stevilnimi tovarniskimi reseti. Ce nekdo klice,mi zvoni samo osnovna enota, slusalka je pa tiho in se ne odziva na nic.Ko grem na nastavitve in izberem da bi rad nastimal bazo(osnovno enoto) mi gre nazaj ven in naprej utripa base, druga nastavitve pa lahko normalno stimam (npr. regsitracija prenosne enote(ki pa ne rata). Vem da je problem specificen, ampak upam da morda je ze kdo imel kaksno podobno tezavo in mogoce dobim kaksen odgovor. Hvala
butec ::
kolikor vem AMIS ne podpira ISDN naprav
prvi telefon mora bit analogni, obstoječe ISDN slušalke pa povežeš (če podpirajo DECT protokol)..
najbolj da pokličeš njihovo odlično tehnično pomoč :) :) :) 080 20 10
prvi telefon mora bit analogni, obstoječe ISDN slušalke pa povežeš (če podpirajo DECT protokol)..
najbolj da pokličeš njihovo odlično tehnično pomoč :) :) :) 080 20 10
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kilogramu se izteka časOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10904 (5735) | MrStein |
» | ISDN to VoIPOddelek: Omrežja in internet | 2301 (2149) | stleoric |
» | Dvojne predpone pri merskih enotah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18058 (16461) | nevone |
» | Excel 2003 - OzadjeOddelek: Programska oprema | 1952 (1846) | samomas |