» »

e zemljiška knjiga

e zemljiška knjiga

BRBR ::

1.Odkorakam na sodnijo, tam je en računalnik, kar na hodniku, kje rečeš, zmeraj, naj ga prižgejo, ker sicer bi jako štroma pokurili, če bi bil kar skoz prižgan. Povedat kdo si seveda ni treba, naprava za pištole brlizga, na ključe, ki jih imaš v žepu, stvar se ignorira, nihče ne gleda ker pač ne zgledaš nevaren.
2. Brskaš tam po kompu, nejkaj celo dela, kar pa ne pa jamra, da ni pravi user id. Zato greš težit kvalificirani uradnici, čudi se še ta, nato nekaj najde na svojem kompu, in mi nekaj izpiše. Ker ne morem gledat na njen monitor pač ne vem, če sem dobil vse kar bi rad. Še kar ne vejo kdo sem, niti niso vprašali ! In odkorakam, tudi na izhodu naprava za pištole brlizga.
3.Sranje, si rečem, internet ! In res, e-zk.
3.1 Da sploh kam prideš moraš imet digitalni podpis. Ker kar nekaj klikam, ker se mi ne da brat pdf navodil, FF zdaj tja ne sme več, sploh. Oz. sumim da FF 4.0 ne popira ene MS zadeve, 3.6 jo je še podpiral,, glede certifikatov, zato je s tem konec. V slo demokraciji za odprtokdo ni prostora.
3.2 IE - hočjo vedet kdo sem, in da se prijavim, dam mail, da po možnosti povem še svoj emšo.
3.2 Končno nekaj rata, in se prijavim in prispem tja kamor sem že prej itak prispel kot unknown user, kar tako brez certifikata.
3.3 Še malo klikam tam naokoli, in ker je ena pozna ura 01:00, tam nekje, občudujem malo en page kjer je gor glava od sodstva in spodaj en small print v smislu: poteka obdelava, na voljo bomo ob 8 h zjutraj. To pomeni, da najmanj 8 ur nekaj procesirajo ! 'Jaka' baza !
3.4 Čez 8 ur. Zadeva se odpre, in sem na enaki točki oz. boljši kot pod 1.
  • spremenil: BRBR ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nateg s spletnimi igrami na eLoterija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6615826 (13465) msjr
»

Prikriti spletni prodajalci na forumih (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
698458 (5788) Ziga Dolhar
»

Miš in tipkovnica se občasno ne odzivata

Oddelek: Strojna oprema
352260 (1929) bluefish
»

homemade igrca

Oddelek: Igre
262338 (1607) roli
»

V slogi je moč

Oddelek: Problemi človeštva
121519 (1141) leinad

Več podobnih tem