Forum » Loža » Kotnik >> poslovilna tekma
Kotnik >> poslovilna tekma
DarkSite ::
A ve kdo, če bodo tekmo prenašali po TV v živo ali pa bo posnetek? Če bodo sploh prenašali?
DrSergioDJ ::
tok k so na SLO nacionalki lame, pomoje ne bo prenosa...ce si iz Lj oz. ti le-ta ni predalec, si kupi karto za 500 sit...pomoje se bo splacal it pogledat
...
trillian ::
bila na tekmi. bilo je fajn. mogoce malo prevec solzavo. pa mazoretkam so palice kostantno padale iz rok.
love, trillian.
love, trillian.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
morphling1 ::
Yep najboljši slovenski center do zdaj , pa verjetno ga še dolgo ne bo noben ujel.
Jaz sem hotel iti pa sem si včeraj (četrtek) na basketu zvil gleženj
trillian, kaj si potem bball fan
Jaz sem hotel iti pa sem si včeraj (četrtek) na basketu zvil gleženj
trillian, kaj si potem bball fan
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
rap3r ::
Ja morph tud jz sm biu!Mogoče je bil dobr sam od kar se jz spomnem si je model lomu roke pr šutu da nebi govoril da ma pomoje ubešalnik tm kje okol ramen skrit
Drgač sm šou pa sam gledat zarad saše đorđeviča ker model je pa legenda svaka mu čast in kapo dol. Glede centrov se je čist lepo vidl kaj ja dobr centr (rađa) k je dou 43 pik. Slo centri majo pa ful perspektivo rašo je kr naredu kariero sej ma letos povprečje okol 15 pik pa 7 skokov. Za lokarja pa... če mu bojo poškodbe zdržale bo model kmal v kkšnem močnem evropskem klubu čeprov osebno mislm da je erazem lorbek dost bolši
Drgač sm šou pa sam gledat zarad saše đorđeviča ker model je pa legenda svaka mu čast in kapo dol. Glede centrov se je čist lepo vidl kaj ja dobr centr (rađa) k je dou 43 pik. Slo centri majo pa ful perspektivo rašo je kr naredu kariero sej ma letos povprečje okol 15 pik pa 7 skokov. Za lokarja pa... če mu bojo poškodbe zdržale bo model kmal v kkšnem močnem evropskem klubu čeprov osebno mislm da je erazem lorbek dost bolši
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Misliš Slokarja, ja on je kr perspektiven, Lorbek pa sploh. Rađa je tako in tako car svoje je dokazal tudi v nba s povprečjem skoraj 20 pik in 10 skokov preden ga niso poškodbe zaustavile. Samo mogoče se ne spomniš tega ker si še premlad, ampak Slavc je bil v svojih najbolših letih vedno med najboljšimi strelci in skakalci v najmočnejši jugo ligi, takrat ko še niso hodili v tujino in je bila to daleč najmočnejša liga v evropi IMO, Slavc je živa legenda
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
DavidJ ::
Se strinjam, da je Nesterovič zelo perspektiven. Je kdo vidu zadnjic kako je Air Jordanu dal južno sadje?
Še bolj pomembno kot točke je to, da Raša igra - ima zaupanje trenerja. Sej pike, skoki, blokade in asistence niso vse.
Še bolj pomembno kot točke je to, da Raša igra - ima zaupanje trenerja. Sej pike, skoki, blokade in asistence niso vse.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
trillian ::
morph: raje imam nogomet.
s fantom in njegovimi kolegi sem sla. itak sem pa mnenja, da je sport tudi stvar splosne razgledanosti.
love, trillian.
s fantom in njegovimi kolegi sem sla. itak sem pa mnenja, da je sport tudi stvar splosne razgledanosti.
love, trillian.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
Ah nogomet , to se pa ja ne da primerjat s dinamiko dobre košarkarske tekme
Sicer pa lepo , da si tako splošno razgledana, si definitivno v manjšini
Sicer pa lepo , da si tako splošno razgledana, si definitivno v manjšini
rap3r ::
Sam basketa nezna folk igrat to je dejstvo use preveč je trpinčenja žoge igra nima dinamike kar lahk pogledaš pr naši preljubi reprezentanci al pa kr pr Evropskemu Joradanu (kao) Bodirogi k mi je kr slabo k ga gledam! Zlo lep basket igra maccabi in olimpija kadar igrata kukr znata. Ostalo pa temelji na 3 do 4 igralcih ki mučjo žogo in dajejo večino košov usak ma pa po eno asistenco pa še zato k mu je žoga ušla k soigralcu
Drgač ga pa res čez basket ni. Počakite nasledn let in si zapomnte ime LeBrone James!Model je novi jordan oz bo še bolši. Je 84 letnik 201cm povpečje v srednji šoli ma 25 pik in v prvem letniku ga je dalas povabu na članske treninge!!!Je prvi košarkar katerga sponzorirata adidas in nike skp!!!
Nasledn let bo na draftu ekipe se že tepejo kera bo zadnja da bo mela pru pick.
Model ma neverjetn pregled nad igro handling ma the best čeprov ne tak kukr saša đorđevič
Drgač ga pa res čez basket ni. Počakite nasledn let in si zapomnte ime LeBrone James!Model je novi jordan oz bo še bolši. Je 84 letnik 201cm povpečje v srednji šoli ma 25 pik in v prvem letniku ga je dalas povabu na članske treninge!!!Je prvi košarkar katerga sponzorirata adidas in nike skp!!!
Nasledn let bo na draftu ekipe se že tepejo kera bo zadnja da bo mela pru pick.
Model ma neverjetn pregled nad igro handling ma the best čeprov ne tak kukr saša đorđevič
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rap3r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 204618 (101927) | Samael |
» | SP v košarki 2019 (Kitajska) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 19045 (16213) | Kurzweil |
» | Svetovno prvenstvo v košarki - Turčija 2010 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22255 (18936) | jrtjtejtt |