Forum » Pomoč in nasveti » Kako zapeči avdio CD s skladbami MP3?
Kako zapeči avdio CD s skladbami MP3?
dragan999 ::
Pozdravljeni!
Lepo bi prosil če mi nekdo pomaga. Rad bi zapekel 14 skladb na avdio CD v Nerotu, vendar me zanima pri kakšni hitrosti naj zapečem, da bi deloval tako na radio stolpu, kakor na računalniku in da bi zapekel CD kot COMPACT DISC DIGITAL TEXT. Se to sploh da v Nerotu? Hvala za vsakršno pomoč.
Lepo bi prosil če mi nekdo pomaga. Rad bi zapekel 14 skladb na avdio CD v Nerotu, vendar me zanima pri kakšni hitrosti naj zapečem, da bi deloval tako na radio stolpu, kakor na računalniku in da bi zapekel CD kot COMPACT DISC DIGITAL TEXT. Se to sploh da v Nerotu? Hvala za vsakršno pomoč.
MisterR ::
Ne spomnim se več točne poti v nerotu ampak 100% nekje piše Create Audio CD =) In avtomatsko ti iz mp3 formata naredi drug format in je to to. Peči pa na najnižji hitrosti.
shotalick ::
tako kot je RockyS napisal. V Nerotu izbereš možnost Create AVDIO CD in samo izbereš katere komade bi rad zapekel oz. jih enostavno potegneš notri in ti jih prekonverta. Zapisuj na najmanjši hitrosti, kot je omenil RockyS.
lp
lp
Machete ::
ali pa če konvertaš mp3 v wav. datteko in zapečeš kot podatkovni cd, še bolje kot glasbeni..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba mp3 v cd kvalitetoOddelek: Zvok in slika | 9646 (3853) | kuall |
» | MP3 CDOddelek: Pomoč in nasveti | 2651 (2410) | solatko |
» | Pečenje audio CD-jev iz mp3Oddelek: Programska oprema | 1531 (1343) | ziciko |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3262 (2658) | gruntfürmich |
» | DVD burn?Oddelek: Programska oprema | 1657 (1491) | Tr0n |