» »

Slušalke - Volume control

Slušalke - Volume control

Newholland ::

Lep pozdrav vsem!
Imam slušalke Plantronics. Ker včasih po pomoti pritisnem na tipko (na slušalkah) za glasnost, me zanima, če se lahko to kje onemogoči, v device mangerju sem gledal, vendar ni te možnosti. Če je kdo zainteresiran, jih tudi prodam (delujejo kot nove, tudi drugače ni nič narobe z njimi, imajo tudi dober mikrofon) vendar pa bi kupil nove, in me zanima mnenje o teh:
KLIK
KLIK

Jankolovski ::

Zakaj rabiš slušalke? Če rabiš GAMING si kupi TELE te mam jst in bl zadovoln nebi mogu bit, te so zaprte da ne slišiš okolice. Evo TELE so pa odprte da slišiš druge ki hodjo okol tebe.
Tuki pr teh nimaš tipke za glasnost ampak si sam uravnavaš glasnost z vrtenjem na konzoli.

Če hočeš pa CINEMA pa da so res hude si pa TELE kupi.

Če hočeš pa najbolše slušalke si pa TELE ubod.

Newholland ::

ne rabim ravno za gaming, tako za ko poslušam muziko al pa kej na youtubu, da ne motim ostalih okrog mene, pa hočem kej mal bl kvalitetnega (do 50€), ravo kakih tistih za 5€ =). Želim tudi da mi prekrijejo celo uho, ker te katere imam sedaj, mi ravno ne sedejo, take kot imaš ti, so videt uredu, vedar bi jih moral prej probat, ker tiste od panasonika katerih sem dal link se probal in so super.

lp

Jankolovski ::

Tele gamecom od plantronics so super jst sm full zadovoljen z njimi glede na to da sm za njih dau 30 eurou, so glih tok dobre kot une za 50 eurou, prekrije ti celo uho, so full mehke na otip in udobne , res sm biu presenečen k sm jih kupu ker nism pričakoval take kvalitete za 30 eurou in so me čist presenetil, maš pa kot sm že reku dve verziji odprto in zaprto, pejt si jih ogledat v kksn big bang

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
30173825 (16790) Banza
»

Naglavne slušalke (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8727955 (17750) jaot
»

gaming slušalke (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8510815 (9382) r3dkv1c4
»

Kateri headset za manj kot 40€?