Forum » Programska oprema » Word težava z oblikovanjem robov
Word težava z oblikovanjem robov
mirage ::
Zdravo,
imam težavo z oblikovanjem diplomske naloge. In sicer:
Navodilo je, da morajo biti robovi naslednji:
-prve 4 strani vsi robovi 2,5cm in levo 0,5cm roba za tisk.
-od 5. strani naprej pa se mora 0,5cm rob za tisk izmenjevat (najprej desno, nato levo)- se pravi zrcaljeno
Po 4 strani sem naredil prelom odseka, ampak imam kljub temu težavo, da mi vedno zrcali robove po celotnem dokumentu in ne samo od 5. strani naprej.
Kakšna pametna ideja? Našel sem sicer podobno temo, a tam nisem našel rešitve.
Aja imam word 2007.
Hvala že vnaprej.
imam težavo z oblikovanjem diplomske naloge. In sicer:
Navodilo je, da morajo biti robovi naslednji:
-prve 4 strani vsi robovi 2,5cm in levo 0,5cm roba za tisk.
-od 5. strani naprej pa se mora 0,5cm rob za tisk izmenjevat (najprej desno, nato levo)- se pravi zrcaljeno
Po 4 strani sem naredil prelom odseka, ampak imam kljub temu težavo, da mi vedno zrcali robove po celotnem dokumentu in ne samo od 5. strani naprej.
Kakšna pametna ideja? Našel sem sicer podobno temo, a tam nisem našel rešitve.
Aja imam word 2007.
Hvala že vnaprej.
Ziga Dolhar ::
1. Pojdi na začetek tega novega odseka, urejanje Page Layout, in "Apply to" -> "This point forward" [namesto "Whole document"!]
2. V istem oknu - Pages - Multiple Pages - "Mirror margins".
2. V istem oknu - Pages - Multiple Pages - "Mirror margins".
https://dolhar.si/
Ne gre. Tudi, če označim samo od te točke naprej mi nardi zrcaljenje po celem dokumentu... A je možno, da ma ta word kak bug, da ne zna zrcalit samo v enem odseku?
Huh, zanimivo, če ne drugače bom vstavil v tvoj dokument. Ampak še vedno mi ni jasno, kaj delaš drugače kot jaz. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9322 (2498) | Galaxy |
» | Zrcalni roboviOddelek: Programska oprema | 4582 (2461) | hodor |
» | Uporaba spremenjivke iz JavaScript v PHPOddelek: Programiranje | 1430 (1069) | direstrait |
» | Spremembe tudi pri domenah .siOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6422 (4726) | BlueRunner |
» | Open Office prednosti/slabostiOddelek: Programska oprema | 2811 (1782) | Jst |