Forum » Pomoč in nasveti » Graficna za prenosnik
Graficna za prenosnik
mikimisek ::
Pozdravljeni
Na prenosniku mi je najverjetneje sla graficna.
Simptomi:
- prenosnik je delal normalno vendar se je po nekaj casa ekran ugasnil in prenosnik je bilo potrebno ugasniti z daljsim pritiskom na gumb za priziganje
- zadnjih nekaj dni se je to pojavljalo vse bolj konstantno
- na koncu je to pocel ze takoj po prihodu v windowse
- zdaj se ekran ugasne se preden pride do nalaganja za windowse ali pa se sploh ne prizge (samo mrkne) odvisno od spocitosti prenosnika
V prenosniku je mobility radeon hd 2600. To pomeni da bi jo najverjetneje lahko zamenjal.
Prenosnik je star ~5 let zato me zanima kaj predlagate in ali se to splaca menjati. Popraviti graficno dvomim da bi se dalo. Enake graficne nekako ni naprodaj zato me zanima kaksne so druge moznosti.
Mogoce je crknilo kaj drugega? Vendar se prenosnik prizge... samo slike ni zato dvomim da bi bilo kaj drugega.
Graficno so mi enkrat ze menjali vendar je bil takrat se v garanciji.
Hvala za pomoc
Na prenosniku mi je najverjetneje sla graficna.
Simptomi:
- prenosnik je delal normalno vendar se je po nekaj casa ekran ugasnil in prenosnik je bilo potrebno ugasniti z daljsim pritiskom na gumb za priziganje
- zadnjih nekaj dni se je to pojavljalo vse bolj konstantno
- na koncu je to pocel ze takoj po prihodu v windowse
- zdaj se ekran ugasne se preden pride do nalaganja za windowse ali pa se sploh ne prizge (samo mrkne) odvisno od spocitosti prenosnika
V prenosniku je mobility radeon hd 2600. To pomeni da bi jo najverjetneje lahko zamenjal.
Prenosnik je star ~5 let zato me zanima kaj predlagate in ali se to splaca menjati. Popraviti graficno dvomim da bi se dalo. Enake graficne nekako ni naprodaj zato me zanima kaksne so druge moznosti.
Mogoce je crknilo kaj drugega? Vendar se prenosnik prizge... samo slike ni zato dvomim da bi bilo kaj drugega.
Graficno so mi enkrat ze menjali vendar je bil takrat se v garanciji.
Hvala za pomoc
nUUb ::
Imel sem podobne probleme z nvidio. Novo grafo se ziher da dobit, nebo pa poceni, mene bi prišla iz anglije ~120eur+poštnina in sem na koncu prodal laptop za ~50eur. Popraviti se jo načeloma da, pride pod 100eur, ni pa to trajna rešitev, lahko da bo delala mesec, leto ali pa nekaj dni. Upam da je bilo v pomoč.
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz
ASUS 1920x1080@144Hz
Pyr0Beast ::
Verjetno samo pregrevanje.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
mikimisek ::
Bi zadevo veckrat scistil, ce nebi bilo potrebno za to podreti dobesedno celega prenosnika. Vzame nekje 2-3h da vse sestavim nazaj skupaj...
Probam pa sporocim ceprav dvomim ker ventilator dosti redno cistim. Graficne res ne, vendar ima heatpipe do ventilatorja, tako da bi verjetno moralo hladit? Razen ce se je prah po kartici nabral. Bom podrl ko bo priloznost pa se javim.
Probam pa sporocim ceprav dvomim ker ventilator dosti redno cistim. Graficne res ne, vendar ima heatpipe do ventilatorja, tako da bi verjetno moralo hladit? Razen ce se je prah po kartici nabral. Bom podrl ko bo priloznost pa se javim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hp pavilion dv6000 menjava ekrana (utriple)Oddelek: Pomoč in nasveti | 731 (584) | djforever |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3912 (2880) | solatko |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8649 (6034) | denci |
» | Menjava matične pri prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 2621 (2171) | Pyr0Beast |
» | Okvara grafične kartice/Servis prenosnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 3679 (3454) | opeter |