» »

SEE isklopljen na T-Bred-ih ?

SEE isklopljen na T-Bred-ih ?

Boky ::

Fantje na ocworkbenchovem foromu so ugotovili, da so SEE instrukcije na T-bredih isklopljene. Najprej so mislili, da je to problem elitke(k7s5a), vendar se je isti problem pojavil tudi na epox 8k9a2+(bluetooth). WCPUID pravi, da so SEE instrukcije isklopljene, ko pa jih vklopis, se masina reboota.
A je ze kdo zasledil kaj na to temo?
Debata se odvija tukaj.
  • spremenil: Boky ()

Super Sonic ::

slisu,... vidu...
tema

Jure2k ::

2600+ dobim še ta teden... bom probal, mam pa KD7 plato, o tej ni govora, ampak če je tko kot eni pravjo, da procesorji ne podpirajo (I say bullshit), potem nebi smel delat niti na moji plati.

morphling1 ::

Ma ja saj je izklopljen ja :\ Mogoče imajo elitke kak problem al pa gledajo s prastarim cpuid-jem. Poglej si recimo tole bazo podatkov s rezultati navijanj tbreda (predvsem folka ki ve kaj dela) http://www.vr-zone.com/guides/AMD/TBred/ vsi podpirajo sse .
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Boky ::

morphling1 kaj hoces povadti? Da je folk na tem forumu totalna lama??? Ce si si prebral poste, SEE ni problem vklopiti z Wcpuid-jem, problem je v tem, da SEE ni vklopljen ob zagonu racunalnika in da z vklopom SEE funkcij masina postane nestabilna(zmzuje pri 3dmarkih in raznih igram, nekatere se celeo reboota ob vklopu teh instrukcij).
Problem ni bil omejen na elitko(tip imel na epox 8k9a2+ enake probleme), zato sem temo tudi postavu.
Kako je bilo s tem pri fantih na vr-zone? So SEE naknadno vklapljali ali je bila stvar vklopljena ze na zacetku?

morphling1 ::

Ne sploh nisem šel brat, ker sem 100% da to ni res , en tipo naj bi mel problem z Epox plat ? Se ti ne zdi da bi bilo po cel internet skupnosti hitro znano če bi bilo res.
Cpu id nima nič za vklapjat sse lahko samo vklopiš sse detection, kar nima veze z samim vklopom,eventuelno bi se dalo vklapljat v biosu in nekateri biosi to imajo. Fantje na vr-zonu so fantje iz celega sveta ki pač kažejo svoje overclockerske sposobnosti in noben ne bo tega posebej vklapljal za ta screen shot če že ni po defaultu, kar seveda je.
Tvoja teme je o tem da dvomiš da amd tbred podpira sse, jaz pravim da seveda 100% podpira to , če imajo pa nekatere starejše plate s tem problem pa ne vem, za epox sem siguren , ker če bi bilo to res bi bila zadeva takoj na Aoa forumu ki je najbolj popoln Epox forum. V njem aktivno sodelujeta tudi dva ki delata v Epoxu UK in sta hitro na voljo če ima kdo probleme s biosi platami ...
Za ocworkbench pa vem da niso lame, saj glavna stran ni. Na forumih pa ne sodelujem , ker sem že tako na preveč drugih in se že tako zgubljam.
Problemi so skoraj sigurno drugje in ne v sse...
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Jure2k ::

Jep Morphling, 100% se strinjam s tabo. Druga stvar pa je, da bi 1000% bil net poln jodlanja, kako je AMD spet za...l in so novi procesorji totalno v k...cu.
Za plato K7S5A pa verjamem, da ma probleme, ker ni prav nič dobra. Sem se že ukvarjal z njo in res ni nič posebnega. Res pa je da tudi ni slaba, ampak težava je po mojem mnenju v SIS-ovem čipsetu (malo verjetno) ali pa je težava specifična za K7S5A. Bomo vidli.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odklep T'bred B???

Oddelek: Navijanje
181599 (1204) igaiga
»

SSE in Tbred

Oddelek: Pomoč in nasveti
121051 (941) msmiha

Intel Vs. AMD (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
615271 (4324) whatson
»

Duron 1.3 ali Athlon XP 1600+

Oddelek: Kaj kupiti
221663 (1312) HUDiR
»

elite K7S5A težava (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
744336 (3500) Uporabnik

Več podobnih tem