Forum » Kaj kupiti » apple-slovenija.si
apple-slovenija.si
Grega_K ::
Pozdravljeni!
Rad bi izvedel, ali je spletna stran apple-slovenija.si legalna oz. kakorkoli povezana z Apple-om?
To pa sprašujem, ker zgleda stran amatersko narejena, poleg slabega grafičnega izgleda pa ni nobenih podatkov o podjetju.
P.S.: Ne vem, zakaj mi povezava ne dela.
Rad bi izvedel, ali je spletna stran apple-slovenija.si legalna oz. kakorkoli povezana z Apple-om?
To pa sprašujem, ker zgleda stran amatersko narejena, poleg slabega grafičnega izgleda pa ni nobenih podatkov o podjetju.
P.S.: Ne vem, zakaj mi povezava ne dela.
Lp
- spremenilo: Grega_K ()
Grega_K ::
Heh ...
Sem se spomnil na WHOIS.
Spletna stran apple-slovenija.si najverjetneje ni legalna.
DOMAIN HOLDER
email apple.slovenija@gmail.com
nic-hdl 0299703
source ARNES
Sem se spomnil na WHOIS.
Spletna stran apple-slovenija.si najverjetneje ni legalna.
DOMAIN HOLDER
email apple.slovenija@gmail.com
nic-hdl 0299703
source ARNES
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Grega_K ()
mojca ::
Če bi bili uradni zastopniki, bi prodajali iMac-e in ne bi prodajali iPhonov. Sklepala bi, da so izbrali tržno nišo in uvažajo iz Italije. Povpraševanja je najbrž dovolj.
element ::
Glede na to, da so iz Izole, res uvažajo iz Italije. Najbrž gre za nekega s.p.-ja, je pa zelo sumljivo, da nima na strani nikakršnih podatku o sebi. Jaz bi kupoval pri preverjenih distributerjih, po iPhone pa bi se sam zapeljal v Italijo.
bluefish ::
Bejž stran od trgovine. Na strani ni nikakršnih podatkov o podjetju, le naslov na katerem je lociranih kup s.p.-jev in Pošta (po možnosti le poštni predal?). AJPES o Aple Slovenija prav tako nima podatkov.
Saj OK, izdelek morda dobiš, vendar se tukaj vse tudi konča. Za garancijo se najbrž lahko obrišeš pod nosom.
Saj OK, izdelek morda dobiš, vendar se tukaj vse tudi konča. Za garancijo se najbrž lahko obrišeš pod nosom.
mojca ::
Jaz se strinjam s tem, da je sumljivo, da ni nobenih podatkov ne na whois-u ne na AJPES-u.
Za garancijo se ti ni potrebno obrisati pod nosom, ker ti v vsakem primeru servis *mora* opraviti pooblaščeni Applov servis v Ljubljani (ob predpostavki, da prodajajo originalne izdelke), le da je uradna garancija samo eno leto. Za tisti dve leti garancije pa ne vem, od kod prideta in kdo ju garantira. Če nisi pooblaščen servis, ti itak apple ne bo povrnil denarja. Morda servisirajo v Trstu in trgovec pošilja tja (če bo čez leto in pol še obstajal).
Za garancijo se ti ni potrebno obrisati pod nosom, ker ti v vsakem primeru servis *mora* opraviti pooblaščeni Applov servis v Ljubljani (ob predpostavki, da prodajajo originalne izdelke), le da je uradna garancija samo eno leto. Za tisti dve leti garancije pa ne vem, od kod prideta in kdo ju garantira. Če nisi pooblaščen servis, ti itak apple ne bo povrnil denarja. Morda servisirajo v Trstu in trgovec pošilja tja (če bo čez leto in pol še obstajal).
Bias ::
Malo smešno je da imajo napisano v zavihku "Ali lahko kupljeno blago vrnem?"
citiram: "...na naš naslov: Aple Slovenija, Morova 25e, 6310 Izola."
APLE ali APPLE hahaha kateri amaterji.
citiram: "...na naš naslov: Aple Slovenija, Morova 25e, 6310 Izola."
APLE ali APPLE hahaha kateri amaterji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gcomputers.net je že kdo kupoval? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17658 (7531) | Janac |
» | iPhone 3G (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25978 (10500) | eieieie1 |
» | Cd-keyOddelek: Pomoč in nasveti | 915 (737) | bluefish |
» | Tusmobil - iPhone reklamaOddelek: Loža | 5830 (4526) | OmegaBlue |
» | Tuš prodaja iPhone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10126 (10126) | Gandalfar |