» »

glasbeni stolp panasonic - težava

glasbeni stolp panasonic - težava

maqito ::

imam en ful star glasbeni stolp panasonic, sicer še vedno zelo zmogljiv, ki pa me v zadnjem času dela malo preglavic... imam ga na vikendu, in ko bom gor lahko javim tudi točno oznako oz. model stolpa.

problem se pojavi, ko vsake toliko po času uporabe se kar ugasne ter izpiše na display napako... in ko ga hočeš z gumbom spet prižgati sploh noče... tudi če izstaviš stolp in štroma vn pa potem zopet priključiš je napaka še vedno spisana na displayu, po nekaj času pa se spet vse resetira in vse lepo deluje...

zdaj škoda se mi zdi stolp vreči stran, razmišljal sem, da bi uporabil obstoječe zvočnike še naprej, vendar se pojavi problem, ker ne vem na kaj bi jih povezal - ali na računalnik (kar je s takim priključki skoraj nemogoče - vsaj zvočnik ima štiri žice (rdeča, črna, rumena in modro - vsaj zdi se mi - nisem 100% ker nimam pred sabo stolpa oz. zvocnikov)

any hints?

uvz123 ::

Takole na hitro bi rekel, da se v stolpu nekaj pregreva. Ko se ohladi, pa spet deluje nekaj časa!

Kaj če bi še Google vprašal za tisto napako in model stolpa?

Se opravičujem ker sem ful časa rabu, da sm dopisal model stolpa...

Panasonic SA-AK25. Na vsake toliko pa mi izpiše napako F61 - sem "preguglal" ampak vsak nekaj "po svoje" svetuje. Eni pravijo, da je poseg skoraj nemogoč. Ker če ne bo šlo drugače, bi zvočnike ful rad obdržal, pa da bi potem kupu samo eno ugodno HiFi enoto. Samo zdaj ne vem, če bi ustrezal ti zvočnike (vsak zvočnik ima po štiri žice (rdeča, črna, modra, siva).

hvala že vnaprej

uvz123 ::

http://www.fixya.com/support/t298162-f6...
This error code appeares if the system control has detected power irrgularities in power supply or the amplifier ic (RSN)is faulty wich produces dc voltage on spaker output.Check voltage regulators and check dc detect line or amplifier IC(RSN).

hvala, nisem nek hard "električar" zato bo pomoje boljš, da dobim kakega "mojstra"

maqito je izjavil:

Se opravičujem ker sem ful časa rabu, da sm dopisal model stolpa...

Panasonic SA-AK25. Na vsake toliko pa mi izpiše napako F61 - sem "preguglal" ampak vsak nekaj "po svoje" svetuje. Eni pravijo, da je poseg skoraj nemogoč. Ker če ne bo šlo drugače, bi zvočnike ful rad obdržal, pa da bi potem kupu samo eno ugodno HiFi enoto. Samo zdaj ne vem, če bi ustrezal ti zvočnike (vsak zvočnik ima po štiri žice (rdeča, črna, modra, siva).

hvala že vnaprej

kaj predlagate za eno HiFi enoto da kupim, da povežem kar na te zvočnike, ki jih imam trenutno... ker tisto napako zgleda ne bo tako enostavno odpravit :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radio in trije različni prostori

Oddelek: Zvok in slika
345612 (4348) Ales
»

HiFi stolp na PC

Oddelek: Zvok in slika
10895 (824) kombinezon
»