Forum » Zvok in slika » Izbira LED LCD TV s spodobnim DLNA/USB
Izbira LED LCD TV s spodobnim DLNA/USB
OmegaBlue ::
Kolebam z izbiro Philips 40PFL7605H, slika je ok mogoče me malo moti da je 40" (46" je preveliko drugega ni v tem modelu) me je pa zbodlo da je DLNA podpora (razlog za cel trapast nakup) dokaj porazna in seveda manjek podpisov pri predvajanju z USB ključka.
Ima kdo izkušnje s to tv ali priporoča kaj boljšega v tem rangu. Mogoče Samsung UE40D6000, ki naj bi prebavil podnapise a ga nisem videl v živo.
Razdalja med TV in kavčem je med 2m in 3m. Bom vesel predlogov in mnenj.
Ima kdo izkušnje s to tv ali priporoča kaj boljšega v tem rangu. Mogoče Samsung UE40D6000, ki naj bi prebavil podnapise a ga nisem videl v živo.
Razdalja med TV in kavčem je med 2m in 3m. Bom vesel predlogov in mnenj.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
BALAST ::
Po odzivih na forumih in opisov je Philips slaba izbira. V živo sem videl samo Philips model 7605h in bi rekel da se splača dat za Samsunga d6000 (primerjam z c6000 ki sem ga tudi sam ogledoval).
Preberi si težave s Phhilipsom na uradnem forumu...
Preberi si težave s Phhilipsom na uradnem forumu...
Sem bral ja, dokaj zaskrbljujoče, sem bil kar odločen za ta model, zdaj pa nevem če bi še.
Kakšna je kvaliteta slike med Philips 7000 serijo in samsungom? Nobenega pametnega rewieva ne najdem za ta model.
Kakšna je kvaliteta slike med Philips 7000 serijo in samsungom? Nobenega pametnega rewieva ne najdem za ta model.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
fpbs ::
Ne razumem, zakaj se odločaš za propadlega Philipsa. Jaz ti predlagam nekaj od tega: http://geizhals.at/?cmp=623473&cmp=6235... . Vsi trije so letošnji modeli in omogočajo SmartTV
Ne gledam več, sem obupal nad mrežno podporo v tv, bom raje dal xtreamer zraven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 46" TV kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2548 (1517) | fpbs |
» | crknil TV; nov: LG 37LE7500 ali Philips 40PFL7605H?Oddelek: Zvok in slika | 1133 (1046) | Dromar |
» | katera znamka LCDOddelek: Kaj kupiti | 4463 (3198) | billgates |
» | Kateri LCD LED TV?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 69992 (56124) | seljo |
» | PHILIPS 37PFL8404H ali LGSL8000Oddelek: Kaj kupiti | 3011 (2110) | Leks |