Forum » Omrežja in internet » Problem z ruterjem
Problem z ruterjem
jonynho ::
Pozdrav
Že nekaj časa imam probleme z ruterjem TP-LINK, do sedaj sem mislil da je problem z modemom ampak sem včeraj dobil tega novega od SiOL-a in se je danes zgodil isti problem kot mnogokrat do sedaj.
Ruter se mi noče povezati z modemom oz. WAn PPPoE se mi noče povezati. Kaj je narobe nimam pojma ampak dogaja se pogosto.
Če je komu jasno kaj bi lahko naredil prosim za pomoč
Že nekaj časa imam probleme z ruterjem TP-LINK, do sedaj sem mislil da je problem z modemom ampak sem včeraj dobil tega novega od SiOL-a in se je danes zgodil isti problem kot mnogokrat do sedaj.
Ruter se mi noče povezati z modemom oz. WAn PPPoE se mi noče povezati. Kaj je narobe nimam pojma ampak dogaja se pogosto.
Če je komu jasno kaj bi lahko naredil prosim za pomoč
jonynho ::
Ah ta ruter je za v koš.
Prosim svetovanje za nakup wifi-ruterja kateri bo cenovno ugoden in bo imel tisto funkcijo z brezžično povezavo na drugi ruter
Prosim svetovanje za nakup wifi-ruterja kateri bo cenovno ugoden in bo imel tisto funkcijo z brezžično povezavo na drugi ruter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s TP-LINK TP-WR703NOddelek: Omrežja in internet | 854 (721) | mersault |
» | TPLink TL-MR3020Oddelek: Omrežja in internet | 3749 (2568) | Jao13 |
» | Portable Wireless N RouterOddelek: Omrežja in internet | 1388 (1097) | borča |
» | OptikaOddelek: Omrežja in internet | 1451 (1028) | M-XXXX |
» | 2 računalnika, povezava preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2087 (2013) | llamma |