Forum » Pomoč in nasveti » Paradox in Access
Paradox in Access
dimitrijus ::
Do sedaj sem uporabljal 32 bitno varianto WIN7 in Office 2007 in nisem imel problema s uvozom paradoxove baze podatkov (*.DB) v Access.
Sedaj imam nov PC s 64 bitno varianto in to ne dela.
Če poženem ODBacd32.exe iz WINDOWS/System32 direktorija mi niti po zavihkom "gonilniki" niti pod zavihkom "Uporabniški DSN" ne pokaže možnosti "paradox" - kaže samo dBase, Excel, MA Access.
Če isti programčič poženem iz direktorija WINDOWS/SysWOW64, mi pa pokaže tako gonilnike in tudi v Uporabniških DSN mi prikaže PAradox, vendar pa "zajamra" da je prišlo do "arhitekturne" razlike....
Nisem računalničar, samo potrebujem pa iz paradoxa prevedene baze, da jih lahko potem obdelam z Accessom....
Ali mi lahko kdo pomaga, kako rešiti nastalo težavo?
Kje pravzaprav je problem?
Pozdrav!
Dimitrij
Sedaj imam nov PC s 64 bitno varianto in to ne dela.
Če poženem ODBacd32.exe iz WINDOWS/System32 direktorija mi niti po zavihkom "gonilniki" niti pod zavihkom "Uporabniški DSN" ne pokaže možnosti "paradox" - kaže samo dBase, Excel, MA Access.
Če isti programčič poženem iz direktorija WINDOWS/SysWOW64, mi pa pokaže tako gonilnike in tudi v Uporabniških DSN mi prikaže PAradox, vendar pa "zajamra" da je prišlo do "arhitekturne" razlike....
Nisem računalničar, samo potrebujem pa iz paradoxa prevedene baze, da jih lahko potem obdelam z Accessom....
Ali mi lahko kdo pomaga, kako rešiti nastalo težavo?
Kje pravzaprav je problem?
Pozdrav!
Dimitrij
logout ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla (X32 in X64) - addonsOddelek: Pomoč in nasveti | 820 (712) | PARTyZAN |
» | Program evidencaOddelek: Programska oprema | 4080 (3509) | Qushaak |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9457 (8086) | Razerzone |
» | Programska orodja za urejanje baz za windows aplikacijeOddelek: Programiranje | 1064 (984) | p|X| |
» | Intelove 64-bitne skrivalniceOddelek: Novice / Procesorji | 2364 (2364) | Tarzan |