Forum » Programska oprema » Windows movie maker problem
Windows movie maker problem
Žiga- ::
Pozdravljeni,
nisem pogledal, če je že na forumu tej podobna tema, pa sem odprl novo, ker se mi malce mudi.
In sicer.. imam problem v movie makerju in sicer zvok ne deluje več tako, kot je potrebno. Kakšen teden je na določenem odseku deloval normalno, danes pa poskusim in je zvok grd in popačen. Če v ta odsek vstavim drugo glasbo, deluje normalno. Ta pa ne deluje nikjer. Poskusil sem tudi z preimenovanjem in vstavljanjem v program z drugega mesta, rezultat pa je isti. Glasbo mi na računalniku predvaja normalno, prav tako v "predogledu", ko pa dam predvajaj timeline, pa se zvok popači.
Kje bi lahko bil problem?
Tisti, ki imate namen odgovarjati naj zamenjam program ali podobno, se prosim zadržite.
Hvala že vnaprej.
LP, Žiga
nisem pogledal, če je že na forumu tej podobna tema, pa sem odprl novo, ker se mi malce mudi.
In sicer.. imam problem v movie makerju in sicer zvok ne deluje več tako, kot je potrebno. Kakšen teden je na določenem odseku deloval normalno, danes pa poskusim in je zvok grd in popačen. Če v ta odsek vstavim drugo glasbo, deluje normalno. Ta pa ne deluje nikjer. Poskusil sem tudi z preimenovanjem in vstavljanjem v program z drugega mesta, rezultat pa je isti. Glasbo mi na računalniku predvaja normalno, prav tako v "predogledu", ko pa dam predvajaj timeline, pa se zvok popači.
Kje bi lahko bil problem?
Tisti, ki imate namen odgovarjati naj zamenjam program ali podobno, se prosim zadržite.
Hvala že vnaprej.
LP, Žiga
msjr ::
Probaj skonvertirat muziko v wav 48khz (oz. 32khz), 16bit, stereo, PCM in to dodat timeline-u. Če nimaš konverterja je Freeware na http://www.pazera-software.com/products...
msjr ::
E, potem pa še nekaj... Ali slučajno mixaš več soundov - daj stran originalnega od filma, če je tam, oz kakšen drug sound, če ga imaš na timeline-u. Poglej Clip -> Volume, da ni previsok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe After Effects problemOddelek: Programska oprema | 831 (570) | eric_cartman |
⊘ | DTS AudioOddelek: Zvok in slika | 6492 (4013) | gregyk |
» | Kako spravit muziko iz PC-ja na Siemens cx65?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1786 (1615) | jedateruk |
» | pinnacle studio 8 vprašanje!!?Oddelek: Zvok in slika | 1496 (1297) | videosony |
» | Pretvarjanje avi v DVDOddelek: Zvok in slika | 1725 (1489) | krneki |