» »

Windows movie maker problem

Windows movie maker problem

Žiga- ::

Pozdravljeni,

nisem pogledal, če je že na forumu tej podobna tema, pa sem odprl novo, ker se mi malce mudi.

In sicer.. imam problem v movie makerju in sicer zvok ne deluje več tako, kot je potrebno. Kakšen teden je na določenem odseku deloval normalno, danes pa poskusim in je zvok grd in popačen. Če v ta odsek vstavim drugo glasbo, deluje normalno. Ta pa ne deluje nikjer. Poskusil sem tudi z preimenovanjem in vstavljanjem v program z drugega mesta, rezultat pa je isti. Glasbo mi na računalniku predvaja normalno, prav tako v "predogledu", ko pa dam predvajaj timeline, pa se zvok popači.

Kje bi lahko bil problem?

Tisti, ki imate namen odgovarjati naj zamenjam program ali podobno, se prosim zadržite.

Hvala že vnaprej.

LP, Žiga
  • premaknil iz Loža: Tomi ()

msjr ::

Probaj skonvertirat muziko v wav 48khz (oz. 32khz), 16bit, stereo, PCM in to dodat timeline-u. Če nimaš konverterja je Freeware na http://www.pazera-software.com/products...

Žiga- ::

Sem convertal v wav, pa je na žalost isto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Žiga- ()

msjr ::

E, potem pa še nekaj... Ali slučajno mixaš več soundov - daj stran originalnega od filma, če je tam, oz kakšen drug sound, če ga imaš na timeline-u. Poglej Clip -> Volume, da ni previsok.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adobe After Effects problem

Oddelek: Programska oprema
9831 (570) eric_cartman

DTS Audio

Oddelek: Zvok in slika
296492 (4013) gregyk
»

Kako spravit muziko iz PC-ja na Siemens cx65?

Oddelek: Mobilne tehnologije
151786 (1615) jedateruk
»

pinnacle studio 8 vprašanje!!?

141496 (1297) videosony
»

Pretvarjanje avi v DVD

151725 (1489) krneki

Več podobnih tem