Forum » Programska oprema » Torrent client na drugem pcju
Torrent client na drugem pcju
psajina ::
Zdravo!
Za torrente uporabljam uTorrent, ki je nalozen na pcju v pisarni in ga uporabljam samo za brskanje i download. Kako lahko iz drugih pcjev iz domacega omrezja dam downloadat torrente na prej omenjen pc?
Vnaprej hvala za vase odgovore
lp
Za torrente uporabljam uTorrent, ki je nalozen na pcju v pisarni in ga uporabljam samo za brskanje i download. Kako lahko iz drugih pcjev iz domacega omrezja dam downloadat torrente na prej omenjen pc?
Vnaprej hvala za vase odgovore
lp
St235 ::
Spajky ::
Vpisi mTorrentu omrežno pot do placa za shranjevanje datotek na drugem kompu ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
St235 ::
on bi rad z drugega računalnika dostopal do torrent klienta. WebGui je daleč najbolj elegantna rešitev. Gled ena to da si sznotja istega domače omrežja tudi težav z nastavitvami ne bo.
feedback03 ::
Sam uporabljam uTorrent WebGUI + Hamachi kombinacijo.
Inštaliraš Hamachi na vseh računalnikih in jih daš v skupno omrežje. V pisarni naštimaš uporabniško ime ter geslo za dostop do WebGUI-ja ter obkljukaš "Alternativna vrata za vmesnik...".
Greš na IP naslov, ki ga ima službeni PC (v Hamachiju) dodaš na konec ":8080/gui" (brez "").
Primer:
5.27.96.118:8080/gui
Sam nimam statičnega IP-ja, zato mi je bil hamachijev VPN najlažja rešitev.
Inštaliraš Hamachi na vseh računalnikih in jih daš v skupno omrežje. V pisarni naštimaš uporabniško ime ter geslo za dostop do WebGUI-ja ter obkljukaš "Alternativna vrata za vmesnik...".
Greš na IP naslov, ki ga ima službeni PC (v Hamachiju) dodaš na konec ":8080/gui" (brez "").
Primer:
5.27.96.118:8080/gui
Sam nimam statičnega IP-ja, zato mi je bil hamachijev VPN najlažja rešitev.
Opcijsko:
Če si IP naslov težje zapomniš, oz. se ti da, greš lahko v hosts datoteko vpišeš IP iz hamachija (v tem primeru:) "5.27.96.118" ter določiš za ta IP domeno npr. "mojpc.eu" greš lahko na "mojpc.eu:8080/gui", vpišeš up. ime ter geslo in voila. Seveda moraš ta postopek ponoviti na vsakem računalniku v domačem omrežju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 66389 (818) | KajDelam? |
» | Kateri OS za NAS?Oddelek: Omrežja in internet | 2178 (1741) | AvtoR |
» | router Vigor 2700 + WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 3100 (2485) | Yacksy |
» | Najboljši content management system (CMS)Oddelek: Izdelava spletišč | 2468 (2290) | nobodyelse |
» | ThomsonSpeedTouch706i!!!Oddelek: Omrežja in internet | 943 (866) | the_game |