Forum » Pomoč in nasveti » svetlost ekrana
svetlost ekrana
cybermedo ::
Oj!
Zadeva sicer se ni kriticna, pa vseeno... Slika na monitorju mi je zacela pocasno vendar konstantno potemnjevati. To je, kolikor je meni znano, normalen pojav pri starejsih monitorjih (moj jih steje 5 let) in se zaradi njega ne sekiram. Trenutno mam brightness nastiman na 98% in je slika normalno svetla, bojim se pa, kaj bo, ko bo na 100%, pa bo slika se vedno pretemna . Vem, da se je dalo svetlost fino nastavljat pri ATI - jevih karticah (starih). Sedaj mam pa Geforca 4 4200 Ti, in tudi v najnovejsih driverjih ni moznosti nastavljat brightnessa. No, po tej dolgi uverturi dejansko vprasanje:
Glede na vase izkusnje me zanima, ali je v katerem od orodij, namenjenih za nastavljanje Geforcov (Powerstrip etc.) tudi moznost nastavljanja svetlosti slike. Tako bi lahko nakup novega monitorja za nekaj casa odlozil...
Hvala! & LP
Zadeva sicer se ni kriticna, pa vseeno... Slika na monitorju mi je zacela pocasno vendar konstantno potemnjevati. To je, kolikor je meni znano, normalen pojav pri starejsih monitorjih (moj jih steje 5 let) in se zaradi njega ne sekiram. Trenutno mam brightness nastiman na 98% in je slika normalno svetla, bojim se pa, kaj bo, ko bo na 100%, pa bo slika se vedno pretemna . Vem, da se je dalo svetlost fino nastavljat pri ATI - jevih karticah (starih). Sedaj mam pa Geforca 4 4200 Ti, in tudi v najnovejsih driverjih ni moznosti nastavljat brightnessa. No, po tej dolgi uverturi dejansko vprasanje:
Glede na vase izkusnje me zanima, ali je v katerem od orodij, namenjenih za nastavljanje Geforcov (Powerstrip etc.) tudi moznost nastavljanja svetlosti slike. Tako bi lahko nakup novega monitorja za nekaj casa odlozil...
Hvala! & LP
Tomas Ž. ::
Ja tudi jaz imam čisto enak problem,enako grafično in monitor star nekje 4 leta.Probaj to:
-zaslon- lastnoti
-nastavitve
-dodatno
-geforce4
-nView
-nast. naprave
-korekcija barve
-svetlost
Upam da bo.
-zaslon- lastnoti
-nastavitve
-dodatno
-geforce4
-nView
-nast. naprave
-korekcija barve
-svetlost
Upam da bo.
Brane2 ::
Mogoče bo bolje, če odpreš monitor (ali kak sosed shtromar) in poskuša brightnes pokorigirati tam...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z očmi - kriv računalnik?Oddelek: Loža | 2838 (2278) | Frufru |
» | SAMSUNG 193P in zakaj ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1955 (1215) | Keyser Soze |
» | Kakšne imate nastavitve na LCD monitorjih ??Oddelek: Strojna oprema | 1460 (1144) | TribesMan |
» | Temna slika pri gledanju DIVX-ov!Oddelek: Zvok in slika | 2491 (2149) | JagPanzer |
» | Nastavitve monitorjaOddelek: Zvok in slika | 1968 (1874) | LuiIII |