Forum » Programska oprema » Nadzornik omrežja pro-Hack
Nadzornik omrežja pro-Hack
chris2866 ::
Lep pozdrav vsem !
V šoli imamo zelo nadležen program z imenom Nadzornik omrežja pro,profesorji/v našem primeru knjižničarka nam lahko ugaša,napiše sporočilo na zaslon,blokira določene spletne strani ali prevzame nadzor nad računalnikom.NZDO=Nadzornik Omrežja Pro
Ideja je sledeča:
Zanima me ali je možnost izdelave dvojnega zaslona,tole mislim takole izvest ampak sam nimam dovolj tehnično usposoben.
Tule prilagam sliko kako sem si zamislu.
Double screen pa je screen za screenom enega NZDO vidi drugega pa ne,če je to možno potem je super .Uspelo mi je tudi dobiti program lahko si ga poberete na tem linku pa ga inštalirate morda nam bo to pomagalo :
http://www.box.net/shared/vg9s88jbl7
Za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.
V šoli imamo zelo nadležen program z imenom Nadzornik omrežja pro,profesorji/v našem primeru knjižničarka nam lahko ugaša,napiše sporočilo na zaslon,blokira določene spletne strani ali prevzame nadzor nad računalnikom.NZDO=Nadzornik Omrežja Pro
Ideja je sledeča:
Zanima me ali je možnost izdelave dvojnega zaslona,tole mislim takole izvest ampak sam nimam dovolj tehnično usposoben.
Tule prilagam sliko kako sem si zamislu.
Double screen pa je screen za screenom enega NZDO vidi drugega pa ne,če je to možno potem je super .Uspelo mi je tudi dobiti program lahko si ga poberete na tem linku pa ga inštalirate morda nam bo to pomagalo :
http://www.box.net/shared/vg9s88jbl7
Za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem.
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slab sprejem kanalov na kabelskiOddelek: Zvok in slika | 4068 (3303) | MTB |
» | Nemčija obtožuje Rusijo hekerskega napadaOddelek: Novice / Varnost | 12164 (10099) | zmaugy |
» | Kateri software za nadzor dela na oddaljenih računalnikihOddelek: Omrežja in internet | 1113 (903) | fosil |
» | PC pretepačinaOddelek: Igre | 3694 (2871) | casiouss |
» | Nadzor administratorjev in nadtornikov omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (953) | Daedalus |