» »

Spreminjanje in ustvaranje .exe datoteke

Spreminjanje in ustvaranje .exe datoteke

Bostyan007 ::

Zanima me če kdo pozna kaki dober program za spreminjanje in ustvarjanje .exe datotek nekaj sem iskal ampak sem dobil ta program Resource Hacker ki ima za spreminjanje dialogov dela lahko spremeniš in shraniš v .exe ampak če kdo ve za kakšen program da ima vse to noter in da lahko spreminjam več.... Z programom jEdit sem našel kar sem iskal v .exe ampak ko spremenim v .exe progam ne deluje več. Sem iskal na google ampak tam dobiš kar češ :D jaz pa iščem program ki je dober in da je nekdo že delal z njim.

Ker bom prenesel iz google 20 programov in še zmeri nebo delalo ali...

LP

Senitel ::

Če ne veš kakšen program uporabit za take manevre, potem močno dvomim, da boš lahko kaj pametnega naredil znotraj executable datoteke.
Hint: UltraEdit.

Bostyan007 ::

To že ni probem vem kaj moram spremenit sem dobil vse kar rabim ampak ko shranim v .exe napiše da je program ampak ne dela ali rabim še kakšen program za skonvertat v pravi .exe ali zakaj program ne dela? S tem Resource Hacker lahko spreminjam slikce in dialoge nastavitev programa in ko shranim dela program ne morem pa iskat bol podrobno v .exe

sem v google poiskal 7 programov ampak ne morem shranit v .exe ali pa nima niti .exe :D zato me zanima če je kdo že delal s katerim programom

Zgodovina sprememb…

Senitel ::

Saj sem ti že povedal: UltraEdit. Ta zna binarne datoteke obdelovat.

MrBrdo ::

Za urejanje na takem nivoju se ponavadi uporablja hex editor. Jaz uporabljam Hex Workshop. Samo mislim da nimaš dovolj znanja za ta podvig.
LP
MrBrdo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Java vprasanje - kako spraviti v *.exe datoteko

Oddelek: Programiranje
193993 (342) killa bee
»

Kateri program za domačo spletno stran?

Oddelek: Izdelava spletišč
383169 (2391) Highlag
»

kakšnen program za gledanje source ,če mam samo exe file?

Oddelek: Programska oprema
121419 (1190) DMouse
»

Viroza se bo širila na Linux

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
302529 (2529) minmax
»

Z čim začet?

Oddelek: Programiranje
422998 (2368) andrej12

Več podobnih tem