Forum » Pomoč in nasveti » Youtube zamrzne po parih sekundah
Youtube zamrzne po parih sekundah
FeniksX ::
Prijatelju poskušam popraviti nekakšno napako, ki je omenjena v naslovu. Pač čisto na random youtube čisto zamrzne (včasih mogoče celo deluje normalno, drugače pa zamrzne po parih sekundah) in edino kar pomaga je uničiti firefox proces v task managerju. Probal sem že vse kar bi mi prišlo na pamet, tudi iskanje po googlu vendar brez uspeha.
Probal sem že:
-reinstall flash player
-reinstall firefox
-gonilnke za grafično (integrirana intelova)
-izklopit vse plugine v firefoxu (safe mode)
-plus še tono drugih reči ki sem jih našel na googlu
Vendar pa kakor sem že napisal nič ni pomagalo.
Torej ima mogoče kdo kakšne izkušnje s tem in bi vedel kako bi se dalo popravit?
Hvala za odgovore!
Probal sem že:
-reinstall flash player
-reinstall firefox
-gonilnke za grafično (integrirana intelova)
-izklopit vse plugine v firefoxu (safe mode)
-plus še tono drugih reči ki sem jih našel na googlu
Vendar pa kakor sem že napisal nič ni pomagalo.
Torej ima mogoče kdo kakšne izkušnje s tem in bi vedel kako bi se dalo popravit?
Hvala za odgovore!
amigo_no1 ::
Naredi še 1 uporabniški profil in testiraj kako dela tam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
axee ::
Ne da bi imel kaj proti Firefoxu, ampak me zanima, če je problem v brskalniku ali flash vmesniku. Ali je problem tudi v drugih brskalnikih?
V drugem brskalniku nisem probu, ampak je rekel da v internet explorerju enako zamrzne, vendar malo majn pogosto.
Scorpia ::
Tudi pri men firefox neki jebe z youtube, nekaj časa ok delovalo, zdaj pa zašteka. Google chrome pa normalno deluje z youtube. Mislim da je začelo delat ko se je ene 2 tedna nazaj posodobil.
////
Brias ::
99.9% da ne bo vec stekalo ce disablate 3d acceleration v flashu ( desni klik na video, settings, odklikite 3d acceleration )
LP
LP
Brias verjetno misliš "Enable hardware acceleration" sem že tudi probal pa vseeno ni pomagal.
Tak, da če ma še kdo kakšno idejo, na dan znjo, da naredim spisek pa, da potem ta teden zopet probam čim več stvari.
Tak, da če ma še kdo kakšno idejo, na dan znjo, da naredim spisek pa, da potem ta teden zopet probam čim več stvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Edge zamrzujeOddelek: Omrežja in internet | 1730 (1060) | TOP |
» | Youtube Hd problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2041 (1687) | Djz3l3 |
» | Problem z YouTube (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14639 (12776) | AmokRun |
» | Youtube težaveOddelek: Omrežja in internet | 3815 (3436) | Hk416 |
» | Problem z web videom! Heelp me!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (957) | bosmla |