» »

Youtube zamrzne po parih sekundah

Youtube zamrzne po parih sekundah

FeniksX ::

Prijatelju poskušam popraviti nekakšno napako, ki je omenjena v naslovu. Pač čisto na random youtube čisto zamrzne (včasih mogoče celo deluje normalno, drugače pa zamrzne po parih sekundah) in edino kar pomaga je uničiti firefox proces v task managerju. Probal sem že vse kar bi mi prišlo na pamet, tudi iskanje po googlu vendar brez uspeha.
Probal sem že:
-reinstall flash player
-reinstall firefox
-gonilnke za grafično (integrirana intelova)
-izklopit vse plugine v firefoxu (safe mode)
-plus še tono drugih reči ki sem jih našel na googlu

Vendar pa kakor sem že napisal nič ni pomagalo.
Torej ima mogoče kdo kakšne izkušnje s tem in bi vedel kako bi se dalo popravit?

Hvala za odgovore!

amigo_no1 ::

Naredi še 1 uporabniški profil in testiraj kako dela tam.

Zgodovina sprememb…

axee ::

Ne da bi imel kaj proti Firefoxu, ampak me zanima, če je problem v brskalniku ali flash vmesniku. Ali je problem tudi v drugih brskalnikih?

V drugem brskalniku nisem probu, ampak je rekel da v internet explorerju enako zamrzne, vendar malo majn pogosto.

DeeCoy ::

Procesor? nam v šoli na neki starih compih enako šteka, ker so prešvoh..

Če se ne motim je tale procesor Intel P8600 (2.4GHz), kar bi moglo biti več kot dovolj.

DeeCoy ::

Aha potem pa lahko to izločimo? Kaj se zgodi, če daš na manjšo kvaliteto?

Sej je skoz na najmanjši kvaliteti ... tak da tud to ni problem.

Scorpia ::

Tudi pri men firefox neki jebe z youtube, nekaj časa ok delovalo, zdaj pa zašteka. Google chrome pa normalno deluje z youtube. Mislim da je začelo delat ko se je ene 2 tedna nazaj posodobil.
////

Brias ::

99.9% da ne bo vec stekalo ce disablate 3d acceleration v flashu ( desni klik na video, settings, odklikite 3d acceleration )

LP

Brias verjetno misliš "Enable hardware acceleration" sem že tudi probal pa vseeno ni pomagal.
Tak, da če ma še kdo kakšno idejo, na dan znjo, da naredim spisek pa, da potem ta teden zopet probam čim več stvari.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft Edge zamrzuje

Oddelek: Omrežja in internet
131730 (1060) TOP
»

Youtube Hd problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
192041 (1687) Djz3l3
»