» »

Youtube težave

Youtube težave

Tomaž ::

Že ima kdo težave pri predvajanju videa na youtube predvajalnikih? Velikokrat mi napiše Prišlo je do napake. Poskusite pozneje. Sem že probal na treh različnih brskalnikih ampak je vedno isto.
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

lmfao ::

Jaz imam tudi problem, ni zvoka (ostali zvoki v računalniku delujejo).

:|

primozzzz ::

BOm kar sem napisal..
Še komu šteka youtube? zvok in slika zaostaja itd?
NI PODPISA

miraldi ::

Mene isto neki zajebava youtube namreč od včeraj ful dolgo rabi predenj začne predvajati(dolgo nalaga video). Sem že mislu da me kej software zajebava :|
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Flea ::

Novo verzijo Firefoxa imate? Ker nekaj zajebava...

miraldi ::

Firefox 14.01 imam.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Flea ::

Jap, potem pa si ga probaj downgradat, ali pa drug brskalnik medtem ko bodo imeli težave... pa nekaj sem slišal da bi posodobljen Flash player nekaterim deloval, samo nisem ziher.

Uross ::

Pozdravljeni! Sem nov na tem forumu. Tudi meni se pojavljajo težave z youtube. Do par dni nazaj sem imel nameščen windows xp, pa mi je youtube deloval normalno. Par dni nazaj sem namestil Visto pa so mi posnetki štekali, sedaj pa imam nameščen Windows 7. Kljub dodatnih 512 ramov sedaj jih imam 1023 MB, ki sem ji namestil youtube posnetki štekajo in to prav na vsakem brskalniku (IE, Firefox, Google Chrome, Opera. Je mogoče odvisno od grafične kartice da ne bi podpirala Visto in Windows 7? Grafično imam Ati Radeon 9600.

NeMeTko ::

Poskusi preko https://youtube.com
Včasih je pomagalo.

Uross ::

Hvala ti, je boljše, ampak še vedno ko mi predvaja pesem na youtube pa če še kak dodaten zavihek odprem ali pa bilo kaj drugega klikam mi prekinja zvok, ko pa nič ne delam na namizju pa lepo igra. Sem opazil da mi tudi na drugih straneh kjer se lahko predvaja kakšna glasba zvok prekinja. A je to kaj z zvočno kartico narobe?

SaggyD ::

Lahko je zvočna...

amigo_no1 ::

Flash player.

Hk416 ::

Glede na kapaciteto tvojih ramov, in glede nato da uporabljaš Windows 7, katerimu je za minimalno normalno delovanje potrebno vsaj 2k rama, ti priporočam, da v youtube nastavithah nastaviš naj ti ne predvaja posnetke v več kot 360p. To bi mo delati za silo, najboljše pa da greš kar nazaj na XP-je (samo predlog) ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
39291007 (936) BorutO
»

youtube 1080p 60fps

Oddelek: Pomoč in nasveti
444476 (2966) MrStein
»