Forum » Operacijski sistemi » Msdnaa problemi z downloadom
Msdnaa problemi z downloadom
nokaut240 ::
Obiskujem FRI. Včeraj sem se registriral na MSDNAA, da bi si prenesel licenco in .iso operacijskega sistema Windows 7 Professional x64. Problem je v tem, da ko pridem do 100% prenosa, mi javi neko napako (SDC00500), zato ker se baje ni pravilno preneslo. Probam še enkrat, dvakrat, vsakič isto. Ne vem, zgleda da imajo na strežniku slabe slike teh OS-ov. Torej, kje naj sedaj prenesem zgoraj omenjeni sistem, je kaka alternativa MSDNAA-ju, tako da bi potem samo vnesel ključ, ki sem ga dobil ? A če kar prek torrentov zloadam, pa ni važno katera verzija, in vpišem licenco za professional ki jo imam od msdnaa, bo delalo ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29288 (18531) | GTX970 |
» | Windows 8 že na MSDNAA (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14748 (9536) | finpol1 |
» | MSDNAAOddelek: Pomoč in nasveti | 1665 (1134) | fosil |
» | Windows 7 razna vpraŠanjaOddelek: Operacijski sistemi | 7135 (5582) | bosmla |
» | Windows 7 nadgradnje tudi v EvropiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7309 (4270) | jest10 |