Forum » Operacijski sistemi » Linux rh8 isdn modem tezave
Linux rh8 isdn modem tezave
medjugorje-si ::
Pozdravljeni
imam težave z modemom 3com isdn pro ta, v linuxu redhat 8.0 in sicer v grafičnem umesniku mi noče prepoznat modema. če grem v konzolo in mu dam ukaz wvdial ga prepozna. če te iste nastavitve vpišem v grafični umesnik pa ne prepozna modema. Modem v windowsih deluje na com in usb portu brez problemov. ima kdo kako izkušnjo ali idejo. sam sem le začetnik v linuxu. Hvala
imam težave z modemom 3com isdn pro ta, v linuxu redhat 8.0 in sicer v grafičnem umesniku mi noče prepoznat modema. če grem v konzolo in mu dam ukaz wvdial ga prepozna. če te iste nastavitve vpišem v grafični umesnik pa ne prepozna modema. Modem v windowsih deluje na com in usb portu brez problemov. ima kdo kako izkušnjo ali idejo. sam sem le začetnik v linuxu. Hvala
www.medjugorje-si.org
medjugorje-si ::
Izklopi komplet modem, usb in com port, izklopi računalnik in potem vklopi nazaj modem in vklopi računalnik v začetku ti bo ponovno prepoznalo modem , priporočam da imaš KDE namizje ker ima več možnosti za konfiguracijo in je bolj podobno za nastavit modem kot windowsih. Res lepo deluje .
root987 ::
ka pa za tiste modeme, kojih linux ne prepozna??? mojga npr. ne. neki sm sicer najdo samo se mi malo ne sanja kako tste namestit.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83259 (15020) | brez-imenko |
» | Webmin errorOddelek: Operacijski sistemi | 2261 (1768) | xtrat |
» | linux - nekaj mi zafila memorijoOddelek: Operacijski sistemi | 1236 (857) | srus |
» | Katero razlicico FreeBSD?Oddelek: Operacijski sistemi | 1374 (1069) | ZGI |
» | prilagajanje rad hat 9.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5944 (4539) | TICKO |