» »

Tuširanje v Koloseju LJ

Tuširanje v Koloseju LJ

Temo vidijo: vsi
«
1
2 3 4

TRIROG ::

Malce nenavaden naslov, ampak tolikokrat še nisem bil stuširan na enem kraju v tako kratkem času.
Po dolgem času sem bil včeraj namreč v Koloseju v LJ.
S kolegi smo se dobili 1 uro pred predstavo, da kupimo karte in potem še malo poklepetamo.
Po nakupu kart smo se vsedli v Happy end baru. Naročimo pijačo, kolega pa veliko Laško. Na to dobi odgovor od natakarice, da ne ve če imajo veliko laško?! Stvar preslišimo in klepetamo skoraj do predstave - ker jasno za v kino potrebuješ tudi kokice in pijačo(kot so nas navadili), smo se postavili v vrsto in čakali. Kolega naroči kokice in coccacolo in doživimo prvi hladen tuš - imajo samo pepsi?!. okej, naroči pepsi in kokice, naredi požirek in ugotovi da je grozno zanič (razredčena do amena s tono ledu) - o tem da so bile kokice postane (hladne in skoraj neslane) sploh ne bom pisal- drugi hladen tuš.

Z ostalimi kolegi se na podlagi videnega odločimo, da hitro skočimo v McDonalds po velike menije, stolčemo hamburgerje in pomfri, pijačo pa odnesemo v dvorano, nismo pa vedeli, da nas v kratki prihodnosti čaka še tretji hladen tuš.

Rečeno storjeno. Pridemo iz McDonaldsa s pijačo in se napotimo proti dvorani. Ker nas pred vhodom nadere ena študentka, da nas ne bo noter spustila, saj da gremo lahko v dvorano samo s pijačo ki jo kupimo v lokalih v prvem nadstropju Koloseja in pokaže na napis "V dvorano lahko odnesete samo pijačo kupljeno v Happy endu, Movie caffeju, Kava baru ali na Concessionu. Hvala za razumevanje, Kolosej." WTF! Tretji tuš!
In napisi so nalepljeni tudi pri vseh blagajnah ...

Sam hitro stopim do pulta in protestativno kupim 3dl najcenejše pijače (Juice 1,8 EUR?!), jo zlijem v smeti in si prelijem kokakolo v kozarec in vstopim v dvorano.

Šokirani in brez pijače se odpravimo v dvorano. Kjer ugotovim, da smo očitno še vedno leta 1999 - slika ob straneh z nekimi zmazki, občasne dlake in umazanija - sem mislil, da uporabljajo digitalne projektorje, ne pa da je slika slabša kot na domači plazmi - Četrti tuš.

Od vsega nevedenega pa me najbolj moti prepoved vnosa pijače iz McDonaldsa v Kolosej, saj se mi zdi naravnost nesramna. Konec koncev so v isti stavbi in človek pričakuje, da dokler se giba znotraj poslopja lahko vse vnaša povsod. Razumem, da ne smem prinesti pijače od doma ampak, da jo pa lahko vnašam samo iz določenih lokalov v centru je pa svinjsko.

BladE_ ::

Kaj bi rad povedal? Da naj ne hodimo več v Kolosej? Tam težav še nikoli nisem imel pa smo tudi kokice iz Cityparka not prinesli... verjetno si eden tistih, ki išče najmanjše napake in se pritožuje... mislim, da si je škoda razbijati glavo zaradi malenkosti...

harvey ::

Tisti filmski fani, ki potrebujejo poleg filma še kup prežganega olja in zadostno dozo cukra naj kar hodijo v kolosej. Sam se veliko raje odpravljam v Dvora.:D
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Nikec3 ::

Je pa res da je to vse skupaj višja umetnost8-)

Netrunner ::

TRIROG je izjavil:

Od vsega nevedenega pa me najbolj moti prepoved vnosa pijače iz McDonaldsa v Kolosej, saj se mi zdi naravnost nesramna.

Edino pravilno, nadzor bi moral biti strožji, saj prevečkrat uspe komu pretihotapit cel piknik v dvorano in s tem samo moti ostale. Nekateri bi radi očitno še malicali med fimom. Kokice in pijača je max kar bi morali dovoliti... že oni mexican chips z omako je preveč moteč, da ne govorimo ko prinese kdo kaki čips ...

Pred in po filmu je več kot dovolj časa za obisk McDonaldsa ipd ... uživaj raje v filmu
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

MadMax ::

Nja, res ne vem, zakaj sploh se drenjat v Koloseju.
Namesto da bi v miru gledal film, poslušaš hrestljanje in cmokanje ter vonj zažganega olja kokicoljubcev, pa srkanje pijačk iz Ljubljanice, poslušaš tudi zvok filmov sosednjih dvoran, tapravi pa hrešči ker imajo wooferji scefrane obrobe, trpiš utripanje slike kot pri 14" CRTjih na 50Hz, gledaš packe na platnu....

Ob vsem tem se mi zdijo tvoje težave z nabavo in vnosom prigrizkov povsem nepomembne.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

kuglvinkl ::

harvey je izjavil:

Tisti filmski fani, ki potrebujejo poleg filma še kup prežganega olja in zadostno dozo cukra naj kar hodijo v kolosej. Sam se veliko raje odpravljam v Dvora.:D

Doma je najlepše.

Jebeš folk, ki _mora_ imeti v kinu pijačo. Mislim, WTF :)))

Če si tko fokusiran na jebeno pijačo, precej visoko stavim, da je film v drugem ali tretjem planu. Kar je čist OK.

edit: typo.

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Heh, v MB Koloseju je pa tako malo folka, da je prav uzitek gledat. Ob premieri Thora je film vse skupaj gledalo 5 ljudi.

Sicer pa hrana in pijaca ne sodita v kino dvorano. Grda navada.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

IvoJan ::

ja lol ane. dejansko je tale pepsi bolsi od tiste usrane kole(ce ji sploh lahko recemo kola)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

sthep ::

Mah jst bi prepovedal vso pijačo in hrano za v kinodvorano.
V kino grem gledat film, ostalo je v drugem planu. Jest, pit greš lahko pred/po predstavi.

crazyLIKEme ::

TRIROG je izjavil:

Od vsega nevedenega pa me najbolj moti prepoved vnosa pijače iz McDonaldsa v Kolosej, saj se mi zdi naravnost nesramna.

To ni nič nekaj novega. V kolikor mi je znano, v Planetu Tuš v Celju že od samega začetka, ni dovoljen vnos hrane in pijače v kinodvorane, če niso tiste njihove kokice in coca-cola. Niti da greš v trgovino Tuš in tam kupiš. Pa še na vhodu v kinodvorane piše, da je prepovedano.

Se še spomnem kk smo švercal vso robo noter, ko smo bli še smrkavci :D
http://crazyl1keme.deviantart.com/

borutz ::

Bil vceraj v koloseju
Kokice so bile cist ok, slane,...
ce ti pa pepsi ne pase pa nesi noter svojo pijaco ( coca-colo 0.5,....)

Izi ::

Prva in najbolj moteča stvar v modernih kinodvoranah je, da je sploh dovoljen vnos hrane in pijače.
Ljudje med prežvekovanjem spuščajo nagravžne in hudo moteče zvoke, pa še smrdi vse skupaj. Saj vendar nismo Američani, da ne bi zmogli 2 uri zdržati brez tiste slane gnusobe in tekočega sladkorja.
In potem se čudijo, zakaj nihče več ne hodi gledat filmov. Da bi moral celo plačati za gledanje filma v zatemnjeni jedilnici.

Druga najbolj moteča stvar v kinih pa je, da tiste ne ravno kvalitetne zvočnike nabijajo tako glasno, da je za vse, ki niso naglušni glasnost že na robu bolečine. Vidim samo 2 možnosti, ali imam jaz super občutljiv sluh, ali pa so vsi obiskovalci kinodvoran že močno naglušni. Verjetno bo druga možnost.

Tr0n ::

Sound je se ok, slika pa ne vec. Ko se enkrat navadis na svoj domaci HD TV, je tista slika v kinu bolj bleda, dobesedno.

Izi je izjavil:

Da bi moral celo plačati za gledanje filma v zatemnjeni jedilnici.

Bravo! :) hehe

jype ::

Tr0n> domaci HD TV

Projektor.

Če maš TV, potem ga moraš gledat.

cojss ::

MadMax je izjavil:

...poslušaš tudi zvok filmov sosednjih dvoran, tapravi pa hrešči ker imajo wooferji scefrane obrobe, trpiš utripanje slike kot pri 14" CRTjih na 50Hz, gledaš packe na platnu....

Zanimivo, pred nekaj časa je Lj. Kolosej še bil na seznamu "THX certified" z dvoranama 5 in 6, sedaj pa očitno zaradi zgoraj citiranega ni več.

Tudi na Kolosej.si stran ki to omenja (prva povezava), ne obstaja več.

fosil ::

Verjetno je treba za te certifikate plačevat kakšno licenčnino in vprašanje če se jim to splača.
Tako je!

STASI ::

Izi je izjavil:

Saj vendar nismo Američani, da ne bi zmogli 2 uri zdržati brez tiste slane gnusobe in tekočega sladkorja.
I

Money makes world go round and round.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

eieieie1 ::

Jaz pa skoz milkshake s sabo v koloseju nesem in še me nihče ni nikoli ustavil O.o

Pa kokice so tudi skoz dobre ble...

(ljubljana)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: eieieie1 ()

ahac ::

doživimo prvi hladen tuš - imajo samo pepsi?!

Ti to resno?

Po skoraj vseh lokalih v Sloveniji imajo samo Coca-colo in nimajo Pepsi in ti se pizdiš zarad ENE lokacije, kjer je ravno obratno? ENA lokacija, kjer se zavedajo, da obstaja več kot 1 kola? ENA lokacija, kjer so sprejel dejstvo, da bo folk naročal Cocacolo, ne ker bi bila boljša, ampak ker so tako pač navajeni?

Po svetu je normalno, da nekje ponujajo eno in drugje drugo. Polovica fast-food verig v ZDA prodaja Pepsi in ne Cocacole!

Kako naj se pa počutimo tisti, ki imamo rajš Pepsi? A naj odprem topic o hladnem tušu v skoraj vsakem lokalu v Sloveniji?
Kako misliš, da bodo reagiral tam, če bom od drugje prinesu svoj Pepsi?

fun fact:
Pepsi polnijo v Sloveniji, Cocacolo (večinoma) na Hrvaškem.
fun fact nr. 2:
Mislim, da Pepsi pri nas še vedno vsebuje sladkor in ne HFCS (kar se pozna pri okusu).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

ahac je izjavil:

doživimo prvi hladen tuš - imajo samo pepsi?!

Ti to resno?

Ja ... Zakaj ne obojega?

Gandalfar ::

Ker ti dajo enega ceneje, kot ce imas oba.

crazyLIKEme je izjavil:

TRIROG je izjavil:

To ni nič nekaj novega. V kolikor mi je znano, v Planetu Tuš v Celju že od samega začetka, ni dovoljen vnos hrane in pijače v kinodvorane, če niso tiste njihove kokice in coca-cola. Niti da greš v trgovino Tuš in tam kupiš. Pa še na vhodu v kinodvorane piše, da je prepovedano.

Se strinjam. Zbodlo nas je predvsem to, da smo bili prepričani, da je dovoljen vnos PIJAČE(o hrani nisem govoril) kupljene v kompleksu Kolosej,kjer je očitno (ker tja lahko prideš po stopnicah znotraj Koloseja) tudi McDonalds in ne samo hrane in pijače kupljene v prvem nadstropju Koloseja.

EDIT typo

Netrunner je izjavil:

TRIROG je izjavil:

Edino pravilno, nadzor bi moral biti strožji, saj prevečkrat uspe komu pretihotapit cel piknik v dvorano in s tem samo moti ostale. Nekateri bi radi očitno še malicali med fimom. Kokice in pijača je max kar bi morali dovoliti... že oni mexican chips z omako je preveč moteč, da ne govorimo ko prinese kdo kaki čips ...

Pred in po filmu je več kot dovolj časa za obisk McDonaldsa ipd ... uživaj raje v filmu

GOvoril sem o pijači ... jasno da se ne gre noter s čipsom, pomfrijem in hamburgerjem ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TRIROG ()

MadMax ::

TRIROG je izjavil:

GOvoril sem o pijači ... jasno da se ne gre noter s čipsom, pomfrijem in hamburgerjem ...

In v čem se čips, pomfri in hambi tako hudo razlikujejo od kokic?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

MrBrdo ::

Js sm colo vedno kupu v mekiču, ker je pol cenej in 2x boljša. Če bi mi kej težil bi pa naredu isto kot OP, al pa skril, al pa reku naj mi vrnejo denar za karto. Tistega oderuharstva ne mislim podpirat.
MrBrdo

Matev ::

ane
zadnjič smo s kolegi hoteli enega odojka zavrtet v koloseju (smo imeli tudi prenosani žar na elektriko), pa nas niso pustili, da bi ga prenesli notri - ne prasca ne žar
mogoče zato ker je bil pujs še živ in bi malce pocvilil ko bi ga klali, žar bi jih pa verjetno motil ker so mone

presneti naduteži tile kolosejci

hehe :)

;-) ::

Jaz pa se strinjam z avtorjem teme. V Mariboru itak ni v Kolosej za it, ker so že sedeži glupi, ambient je brezvezen in še sam gledaš film v dvorani. Je pa Planet tuš tolko boljši paše komplicirajo ne nič. Jaz si tud po celo vrečko stvari nesem noter.

Matev je izjavil:

ane
zadnjič smo s kolegi hoteli enega odojka zavrtet v koloseju (smo imeli tudi prenosani žar na elektriko), pa nas niso pustili, da bi ga prenesli notri - ne prasca ne žar
mogoče zato ker je bil pujs še živ in bi malce pocvilil ko bi ga klali, žar bi jih pa verjetno motil ker so mone

presneti naduteži tile kolosejci

Hi hi ... razumem ... a kot sem že rekel ni šlo za to da bi od zunaj nekaj nosili, McDonalds je v kompleksu. Moti to, da lahko pijačo iz določenih lokalov neseš noter, iz drugih pa ne. Vsi se nahajajo v istem kompleksu. Tudi sanjalo se nam ni, da iz McDonaldsa ne smemo pijače odnesti v dvorano.

MadMax je izjavil:

TRIROG je izjavil:

In v čem se čips, pomfri in hambi tako hudo razlikujejo od kokic?

Razen surovin, ne vem. Sem pa prepričan, da te to ni zanimalo. ;) S kokicami nas že od nekjdaj posiljujejo in so nas tako navadili...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TRIROG ()

rdecaluc ::

Ko grem v kolosej,vzemem torbo za čez ramo, .. notri prnesem celga **ka vsega, če bi hotu.. ampak rabm pa sam za pit (sok).. ker 3h sedet je mal kriza. Mi je pa rekla študentka pred enim tednom da sedaj 2 tedna poostreno gledajo na to (Kolosej LJ).
Est modus in rebus. ,typos

MisterR ::

;-) je izjavil:

Jaz pa se strinjam z avtorjem teme. V Mariboru itak ni v Kolosej za it, ker so že sedeži glupi, ambient je brezvezen in še sam gledaš film v dvorani. Je pa Planet tuš tolko boljši paše komplicirajo ne nič. Jaz si tud po celo vrečko stvari nesem noter.

In kaj rabiš razen tišine in teme v dvorani da te moti ambient? Nevem, mi se zmeraj odpravimo v kolosej namesto v planeta, ker tam so sedeži manjši (za noge imaš manj prostora) in če si 2m je malo jeba. Zdaj nevem v kateri dvorani sem bil ampak da ne morejo tako izolirati da se nebi glasba iz floora slišala pa tistih šmrkl kaj okoli skačejo... to je super ambient, maš prav ja, NOT.

crazyLIKEme ::

Matev je izjavil:

Kolosej nima verjetno nič od tega, če ti kupiš pijačo v McDonaldsu. Na nečem pa morjo služit ;)
http://crazyl1keme.deviantart.com/

dzinks63 ::

Najboljše, da kar v McDonaldsu postavijo platno in predvajajo film, sigurno boste uživali z polnimi usti, pa še kar med filmom vas bodom stregli z vsemi njihovimi dobrotami, ko vam jih bo zmanjkalo.

dzinks63 je izjavil:

Najboljše, da kar v McDonaldsu postavijo platno in predvajajo film, sigurno boste uživali z polnimi usti, pa še kar med filmom vas bodom stregli z vsemi njihovimi dobrotami, ko vam jih bo zmanjkalo.

Evo, očitna rešitev!

Bravo, hehe.

MIHAc27 ::

eieieie1 je izjavil:

Jaz pa skoz milkshake s sabo v koloseju nesem in še me nihče ni nikoli ustavil O.o

(ljubljana)

Jup, jaz tudi. Bil sem 2 tedna nazaj in sploh nisem opazil, da kje piše da ne smem.
Tudi naslednjič, ko bom šel bom skoraj zagotovo vzel milk shake.
Kokic ponavadi ne jemljem, me pa ne motijo pretirano če jih drugi jedo.

OFFTOPIC: Ja zvok je pogosto preglasen. Nazadnje, ko sem šel z sinom gledati risanko je bilo tako naglas, da je skoraj začel jokati. Za kak akcijski film čisto zastopim, in naj poka. Za otroke pa to ni, in ga sedaj raje peljemo v Siti teater ali gledališče na lutkovno predstavo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MIHAc27 ()

wehudin ::

TRIROG je izjavil:

Malce nenavaden naslov, ampak tolikokrat še nisem bil stuširan na enem kraju v tako kratkem času.
Po dolgem času sem bil včeraj namreč v Koloseju v LJ.
S kolegi smo se dobili 1 uro pred predstavo, da kupimo karte in potem še malo poklepetamo.
Po nakupu kart smo se vsedli v Happy end baru. Naročimo pijačo, kolega pa veliko Laško. Na to dobi odgovor od natakarice, da ne ve če imajo veliko laško?! Stvar preslišimo in klepetamo skoraj do predstave - ker jasno za v kino potrebuješ tudi kokice in pijačo(kot so nas navadili), smo se postavili v vrsto in čakali. Kolega naroči kokice in coccacolo in doživimo prvi hladen tuš - imajo samo pepsi?!. okej, naroči pepsi in kokice, naredi požirek in ugotovi da je grozno zanič (razredčena do amena s tono ledu) - o tem da so bile kokice postane (hladne in skoraj neslane) sploh ne bom pisal- drugi hladen tuš.

Z ostalimi kolegi se na podlagi videnega odločimo, da hitro skočimo v McDonalds po velike menije, stolčemo hamburgerje in pomfri, pijačo pa odnesemo v dvorano, nismo pa vedeli, da nas v kratki prihodnosti čaka še tretji hladen tuš.

Rečeno storjeno. Pridemo iz McDonaldsa s pijačo in se napotimo proti dvorani. Ker nas pred vhodom nadere ena študentka, da nas ne bo noter spustila, saj da gremo lahko v dvorano samo s pijačo ki jo kupimo v lokalih v prvem nadstropju Koloseja in pokaže na napis "V dvorano lahko odnesete samo pijačo kupljeno v Happy endu, Movie caffeju, Kava baru ali na Concessionu. Hvala za razumevanje, Kolosej." WTF! Tretji tuš!
In napisi so nalepljeni tudi pri vseh blagajnah ...

Sam hitro stopim do pulta in protestativno kupim 3dl najcenejše pijače (Juice 1,8 EUR?!), jo zlijem v smeti in si prelijem kokakolo v kozarec in vstopim v dvorano.

Šokirani in brez pijače se odpravimo v dvorano. Kjer ugotovim, da smo očitno še vedno leta 1999 - slika ob straneh z nekimi zmazki, občasne dlake in umazanija - sem mislil, da uporabljajo digitalne projektorje, ne pa da je slika slabša kot na domači plazmi - Četrti tuš.

Od vsega nevedenega pa me najbolj moti prepoved vnosa pijače iz McDonaldsa v Kolosej, saj se mi zdi naravnost nesramna. Konec koncev so v isti stavbi in človek pričakuje, da dokler se giba znotraj poslopja lahko vse vnaša povsod. Razumem, da ne smem prinesti pijače od doma ampak, da jo pa lahko vnašam samo iz določenih lokalov v centru je pa svinjsko.

a v restavracijo ko greš jest tudi prineseš svojo hrano? pa v lokal k greš na pir tud prneseš per s sabo? dej ne govor nabuloze, ker kolosej ne zivi od kinokart ampak od prihodkov od gostinstva.

Cash ::

Tist "Pepsi" v koloseju je slabši kot scanija....Si raje zmešam cedevito, ker tisti pomoje sploh ni pepsi in lahko rečem upravičeno, da goljufajo, ker poznam okus Pepsija!

Mr_Globus ::

Vse zapakiraj v ruzak pa ne bo problema ;)

gpc17 ::

Z ruzakom se da prešvercat kar čš za jest :) ..

Drugače pa se strinjam da je v LJ Kolosej že res potreben prenove, uničeni zvočniki, slika v ***, stoli razcefrani...

kolosejk je res zanič
sem bil zadfnjič tam in sem imel občutek da sem na enem velikem pikniku
vsi so imeli nekaj za jest s seboj in so veselo grizljali, glodkali, srebali in cmokali

štala res

šernk ::

pred leti smo bili veseli, da smo v kinotu tisti večji lahko noge sploh kam dali.

danes pa vse od postelje, vam je premalo. saj v kino greš zaradi druženja porkasvet...
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

forplan ::

Kar je dandanes v kinu je nemogoče. Če bi bilo po moje bi prepovedal v kinu bilo kakšno hrano in pijačo, ker prav ogabno vse tiste vonjave ki se širijo

Če že grem v kinu izbiram termine, kjer se pričakuje malo ljudi
da se strinjam

saj v kino greš zaradi druženja porkasvet...

sem mislil, da se gre v kino zaradi ogleda filma

blackbfm ::

ja narobe si mislil;) heh ne saj kakor vzameš..samo če bi pa recimo v lokal hodu zarad pijače, bi bilo pa mal čudno:))

Mipe ::

Ljudje še hodijo v kino? Žalost.

pablic ::

Verjamem da si vse lahko plačal s kartico ;)
Pred nekaj leti in verjamem da je sedaj isto nisem mogle plačati s kartico ne v Koloseju ne v Macu.

energetik ::

gpc17 je izjavil:

Drugače pa se strinjam da je v LJ Kolosej že res potreben prenove, uničeni zvočniki, slika v ***, stoli razcefrani...
Spominjam se, ko sva s kolegom šla v Kolosej kakšen mesec po otvoritvi...Udobni stoli, vse zglancano v nulo, huda klima, dober zvok. :P
Očitno stvari ne obnavljajo _nič_.

blackbfm ::

Pred nekaj leti in verjamem da je sedaj isto nisem mogle plačati s kartico ne v Koloseju ne v Macu.

v macu gre, drugače imaš pa tut bankomat notri tako da ni frke

shotalick ::

kuglvinkl je izjavil:

harvey je izjavil:

Doma je najlepše.

Jebeš folk, ki _mora_ imeti v kinu pijačo. Mislim, WTF :)))

Če si tko fokusiran na jebeno pijačo, precej visoko stavim, da je film v drugem ali tretjem planu. Kar je čist OK.

edit: typo.

doma doma, najlepše :). Še pržgem enga zravn :), pa je sploh najlepše :).
Pa nobenga ne motm z ničemer :). Tut prdnem lahko :D, naglas ali potiho :D .
«
1
2 3 4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kino kolosej dvorana 8 - 3D

Oddelek: Loža
132918 (2416) Insan3Lik3
»

Bomo imeli v Sloveniji kvalitetnejše kino dvorane? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8523066 (18968) Engineer_
»

Nova anketa: kolikorat ste bili letos v kinu

Oddelek: Novice / Ankete
394621 (3103) zee
»

Koolosej! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
625312 (4670) OrlyTM

Več podobnih tem