» »

Tuširanje v Koloseju LJ

Tuširanje v Koloseju LJ

Temo vidijo: vsi
1 2 3
4
»

St235 ::

travniška ponudba video vsebin v visoki ločljivosti. Plazma/projektor ti bolj malo koristi če te za vsak film upalijo 20-30€.

BlueRunner ::

Hmm... mene opalijo 3,50€. Kar je še celo ceneje, kot pa v teh multipleksih. Je pa res, da že apriori ne gledam moderne popcorn hwoodske produkcije. Dokler ni "požegnana" kot kvalitetna, mi je škoda tudi teh 3,50€.

dark_coffee ::

Glede teh hamburgerjev, ki vam gredo tako v nos...
Večina filmov traja približno 90 minut... hamburger pa človek poje v 5 ali 10 minutah. Torej, čemu sploh taka zdraha??
Teh par minit pa res lahko potrpiš! Čeprav ne vem, kaj je tu sploh za trpeti, saj žvečenje hamburgerja ne proizvaja nobenih zvokov (razen, če se usede zraven en orto nekulturnež in začne mljaskat... ampak tudi to bo minilo v cca. 5-10 minutah).

Eni ste res čist preveč živčni. Navsezadnje tudi doma ne moreš imeti smrtne tišine celih 90 minut, sploh če so doma tudi ostali člani družine.

jype ::

Doma lahko stisneš enega od "PAUSE", "REWIND" in "SELF-DESTRUCT" knofov.

amigo_no1 ::

Večina filmov traja približno 90 minut... hamburger pa človek poje v 5 ali 10 minutah. Torej, čemu sploh taka zdraha??

Ne začno vsi hkrati ob istem času - tako da če imaš srečo lahko poslušaš žretje vseh 90 minut.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Meizu ::

Ma ja ja in sloni letijo po zraku. Če te pri tisti glasnosti filma v kinu moti žretje hamburgerjev, pol morš bit pa res en zajeban delikatnež. Najbolje, da ti sezidamo en kino samo zate, da se boš fajn imel.

crazyLIKEme ::

Meizu je izjavil:

Najbolje, da ti sezidamo en kino samo zate, da se boš fajn imel.

Zakaj mi?

Sami si jo naj zgradi pa bo :D
http://crazyl1keme.deviantart.com/

Super Sonic ::

Kar naenkrat je množično pritoževanje čez žretje v Koloseju tudi v realnem življenju ;D. Mogoče je pa čas, da grem mal pogledat tja (al' pa ne).

"Večina filmov traja približno 90 minut... hamburger pa človek poje v 5 ali 10 minutah. Torej, čemu sploh taka zdraha??"

Mogoče niti ne gre za način žretja, gre za vonj (vseh tistih polivk tam notri), cmokanje, riganje, izpahovanje, ipd. Tega človek, ko gre pogledat film, res ne rabi.

"Sami si jo naj zgradi pa bo :D"

Glede na trenutne table zgleda da boste kar vi tisti, ki boste zidal. Predalgam Kratofil, Mkdonalds al' pa kakšnega Penasa vzamete za osnovo, pa nardite prizidek.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Matev ::

mene moti recimo to da ti ne sme zvoniti telefon med kino predstavo
in moti me da se ne moreš glasno pogovarjati po telefonu

/sarkazen on (za idiote ki ne bi razumeli)

Keyser Soze ::

Matev je izjavil:

mene moti recimo to da ti ne sme zvoniti telefon med kino predstavo
in moti me da se ne moreš glasno pogovarjati po telefonu

Ja, sej večina vas je takšnih gobčnih, tisti ki ne jeste. Preveč zakompleksani glede geštela in pol boh ne daj da bi mal preveč OHjev vase spravil. Pol pa skoz jodl poslušaš v dvorani in svetlikanje ter cinglanje mobitelov. Ko bi vsaj folk jedel namesto da zganja takšne bedarije.

Sarkazem skoz off.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

moti me tudi da ne smeš imeti psa s seboj v kinu

pa moti me to da se nekateri ljudje pritožujejo za vsako figo

blackbfm ::

kok mora šele invalide motit k ne slišjo surround zvoka tm uzadi

Mipe ::

Matev je izjavil:

moti me tudi da ne smeš imeti psa s seboj v kinu

Še dobro, da jih ne moreš, sicer bi te prijavil zaradi mučenja psa.

mipe pa ne zastopi sarkazma...

nič zato

...

kaj nas še moti v kinu?

to da ne smem jesti in moti me to da nekateri cmokajo z čigumiji

mikena ::

Evo jaz sem ravno prejšnjo soboto doživel eno negativno izkušnjo v Koloseju.

Šel sem gledat četrti del filma "Pirati s Karibov" in če sem čisto iskren, bi bilo bolje, če bi ostal doma. Dvorana je bila totalno nabita, ljudje so nonstop šepetali, prižigali mobitele in se smejali takrat, ko sploh ni bilo smešno. Vse je bilo tako nemirno, da se sploh nisem mogel osredotočiti na film.

Ampak največji problem šele pride:

Na svojo veliko (ne)srečo sem sedel za eno mamico in otrokom, ki sta se cel čas pogovarjala. In kot da to ni dovolj; mu je mama še naglas brala podnapise in mu sproti obnavljala zgodbo! Fant je bil pač premajhen, da bi razumel zgodbo. Prve pol ure sem nekako še trpel, ker sem upal, da bosta kmalu nehala. Po eni uri sta mi pa šla že pošteno na živce. Ne samo meni, ampak celotni vrsti!
In pač, nagnil sem se naprej in jima povedal, če se lahko bolj potiho pogovarjata, saj motita najmanj pol dvorane! In pazite to - gospa se je začela na polno dreti, češ da mora svojemu sinu razložiti, kaj se dogaja, saj ne dohaja zgodbe in zakaj smo tako nestrpni in nesramni itd. Vsi okoli nas so se začeli smejati, ker iskreno rečeno, vsem je šla na živce, ampak nihče ni imel jajc, da bi ji to naglas povedal.

No, sej potem sta se umirila in do konca filma ju nisem več slišal. Ampak resno - zakaj sploh pelješ otroka gledat film, ki prvič sploh ni primeren za njegovo starost, drugič sploh ne ve kaj se dogaja in tretjič; kaj the fuck se pogovarjaš sredi filma in komentiraš čisto vsak prizor?!

Vsak v tisti dvorani je plačal 6 evrov, da bi si v miru pogledal film, ne pa da posluša njuno klepetanje in obnavljanje zgodbe. In potem je ta gospa odreagirala tako burno, kot da smo jo s kolom napadli!

Če dobro pomislim, ni kriv Kolosej, krivi so čudaški ljudje!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mikena ()

Senitel ::

mikena je izjavil:

No, sej potem sta se umirila in do konca filma ju nisem več slišal. Ampak resno - zakaj sploh pelješ otroka gledat film, ki prvič sploh ni primeren za njegovo starost, drugič sploh ne ve kaj se dogaja in tretjič; kaj the fuck se pogovarjaš sredi filma in komentiraš čisto vsak prizor?!

Responsible parent fail.
Me zanima kolk hitro bi bila tih, če bi jo povprašal po imenu in omenil kakšen center za socialno delo.

MIHAc27 ::

Otrok, ki ne zna brati podnapisov DEFINITIVNO ni zrel za ogled takega filma. Zanj imajo otroške matineje z sinhronizacijo.

BigWhale ::

MIHAc27 je izjavil:

Otrok, ki ne zna brati podnapisov DEFINITIVNO ni zrel za ogled takega filma. Zanj imajo otroške matineje z sinhronizacijo.

Mah, moja dva se ne znata brati podnapisov, pa sta zlo rada gledala Pirate s Karibov. Mi pa na kraj pameti ne pade, da bi ju tak film peljal gledat v kino in jima bral podnapise. :)

BigWhale je izjavil:

Mah, moja dva se ne znata brati podnapisov, pa sta zlo rada gledala Pirate s Karibov. Mi pa na kraj pameti ne pade, da bi ju tak film peljal gledat v kino in jima bral podnapise. :)

Ma logično da se otroci zabavajo ob tem filmu. Konec koncev ne vidim ene bistvene razlike med recimo Pirati s karibov, Gooniji, Petrom Panom, ipd. (filmske verzije) s stališča otroka. Povsod se ganjajo eni pirati, morje, ladje, fantastika, ipd. Meni, kot otroku so bili te sorte filmi izredno zanimivi. Pa nisem mel pojma kaj pišejo v podnapisih, angleščine nisem znam, sinhronizacije hvala bogu pa ni blo.

In otroka lahko pelješ v kino gledat tak film, ampak samo če ga imaš pod kontrolo in veš da bo dal gmah. Pač, razmaženo derište ni za v kino. Jasno.

Ko sem jaz šel v kino pri rosno mladih letih (gledat E.T.ja) sem se skril pod pulover in to je bilo to. Nisem bil pa tečen oz. spraševal za kaj se gre. Je blo že iz slikc in zvoka, v kombinaciji z otroško domišljijo, dovolj zanimivo, da sem gledal zadevo in bil tiho.
OM, F, G!

e.t. je bil grozljivka v času ko se m ga jaz gledal - vsaj zame je bil
najhuj je blo ko vrže žogo iz vrtne ute - rastlinjaka

"Me zanima kolk hitro bi bila tih, če bi jo povprašal po imenu in omenil kakšen center za socialno delo."

Ha, ha. Ja in? Kaj bo Center za socialno delo v tem primeru naredil? Prišel tja z lučkami in jo odvlekel ven? Tile centri še najhujših primerov ne zmorejo skupaj spravit, kje je šele klepanje v Koloseju (LOL). Sploh pa, nekatere ženske znajo bit tako nesramne in vulgarne, da res ni potrebe po tem, da se spuščamo na tak nivo in v to debato. Že sama logika ti pove, koliko je tak človek, ki naglas bere premlademu otroku podnapise pred širšo množico, pri zavesti.

Jaz bi, odvisno od situacije (koliko tečen bi tist dan bil), najverjetneje šel na blagajno po svoj denar ali pa vse skupaj pozabil in se ne vračal več. Te stvari mora reševati Kolosej in prav nihče drug (čeprav se marsikdo počuti poklicanega, da to počne).

Je pa to vseeno anomalija, redek primer. Razen ob sobotah okoli 12.00, ko je notri trop takih družin in vsi gledajo X risanko. Ampak tam je to razumljivo in tudi tako sprejeto.

Senitel je izjavil:

Responsible parent fail.
Me zanima kolk hitro bi bila tih, če bi jo povprašal po imenu in omenil kakšen center za socialno delo.

Err, lol? A mislis, da se centri za socialno delo ukvarjajo s starsi, ki otroke peljejo kino in jim podnapise na glas berejo?

Ce bi to meni rekel, bi ti jaz se telefon posodil, da jih poklices.

Sej ne, da zagovarjam tole kar je zenska pocela, samo omenjanje CSD je pa hecn, no. :>

fosil ::

Jaz uvedel Tiho dvorano, kjer se ne sme jesti, piti, pogovarjati, telefonirati...
Noter bi moral bit tudi prisoten nek varnostnik, ki bi vrgel ven vsakega, ki bi prekršil pravila.
S temi posebnimi pravili in možnostjo "izmeta" bi bil seveda seznanjen ob nakupu karte.

Me prav zanima kakšen bi bil obisk.
Tako je!

Meizu ::

fosil ima dokaj sensibilno predlogo. Za takšne delikatneže je potrebno uvest tiho dvorano, ter naj se tam nabašejo noter.

Mimogrede, sam sem si ogledal v Koloseju že kar nekaj filmov in nisem nikoli naletel na takšne dogodivščine, vedno je bilo vse uredu. Pa je bil zadnji film, ki sem ga gledal v Koloseju kar precej let nazaj.

Boh ne daj, da kakšen revež kihne al pa se odkašlja v tej dvorani.

IMO bi ga folk kar na križ pribil. Seveda bi mu prej zamašili usta, da kriki ne bi motili predstave, ko bi človek umiral na razpelu. 8-O
OM, F, G!

shotalick ::

Keyser Soze je izjavil:

Boh ne daj, da kakšen revež kihne al pa se odkašlja v tej dvorani.

IMO bi ga folk kar na križ pribil. Seveda bi mu prej zamašili usta, da kriki ne bi motili predstave, ko bi človek umiral na razpelu. 8-O

:D

Zgodovina sprememb…

Prepričan sem, da kihanje in kašlanje nimata prav nobene veze z riganjem, izpahovanjem, srebanjem, žrebanjem in smrdenjem razne fast food hrane.

To prepričanje, da apriori nihče ne zmore filma dojet na višji ravni (ali bog ne daj uživat v filmu na nek svojstven način), je pa tudi svojega dnarja vredno in povsem vsopada s hamburgerjem ;D

Super Sonic je izjavil:

To prepričanje, da apriori nihče ne zmore filma dojet na višji ravni (ali bog ne daj uživat v filmu na nek svojstven način), je pa tudi svojega dnarja vredno in povsem vsopada s hamburgerjem ;D

Ne, ne sovpada. Meni so hamburgerji povsem vsec, mi pa na misel ne pride, da bi ga v dvorano nosil.

Posplosujete vsi po vrsti. Traparija.

PARTyZAN ::

Sam si ogledam približno 7 filmov letno v kinu in nikoli ne jem med predstavo. Smešno mi je koliko je jokanja glede tega, ker meni ostali, ki jejo še nikoli niso šli na živce. Če bi radi popoln mir ne hodite v kino, enostavno.

Je pa res, da sem imel podobno izkušnjo kot mikena z familijo, ki je med filmom celi dvorani razlagala kaj se dogaja. To pa je hudo annoying in takšne bi bilo treba odstranit iz dvorane.

jype ::

PARTyZAN> takšne bi bilo treba odstranit iz dvorane.

Hotu si rečt "Če bi rad popoln mir ne hodi v kino, enostavno."

"Ne, ne sovpada. Meni so hamburgerji povsem vsec, mi pa na misel ne pride, da bi ga v dvorano nosil."

Potem si pač drugačen ;), no, kakorkoli, tak stavek sem dodal zarad užitka.

"Smešno mi je koliko je jokanja glede tega, ker meni ostali, ki jejo še nikoli niso šli na živce. Če bi radi popoln mir ne hodite v kino, enostavno."

Smešno ti ne sme biti, ljudje smo različni. Vsekakor pravila določa Kolosej, ne pa posamezniki.

St235 ::

posameznik se pa odloči če so mu pravila všeč. Nikoli nisem razumel ljudi, ki se pe strani pritožujejo, da jim v koloseju ni všeč, ampak hodijo pa še vedno.

ahac ::

Moral bi imet taka pravila:

Alamo Drafthouse: Them's the rules
1) We do not play ads before the film.
2) We do not allow children under 6.
3) We do not allow unaccompanied minors.
4) If you persist in talking or texting, we will throw you out.

... ampak:
... food and drink service offered inside the theater, including cold beers. The seating is arranged with rows of cabaret style tables in front of each row of seats, with an aisle between each row to accommodate waiter service. Customers write their orders on slips of paper, which are picked up by black-clad waiters moving quietly between the rows.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

kuglvinkl ::

:)

fosil ::

Tole se mi pa zdi taka tipična ameriška bizarnost.
Po eni strani ne smeš s telefonom poslat sms-a ali se pogovarjat.
Po drugi strani pa kar med predstavo strežejo hrano in pijačo.
Tako je!

sthep ::

fosil je izjavil:

Jaz uvedel Tiho dvorano, kjer se ne sme jesti, piti, pogovarjati, telefonirati...
Noter bi moral bit tudi prisoten nek varnostnik, ki bi vrgel ven vsakega, ki bi prekršil pravila.
S temi posebnimi pravili in možnostjo "izmeta" bi bil seveda seznanjen ob nakupu karte.

Me prav zanima kakšen bi bil obisk.

Svetovna ideja!!!

LeQuack ::

Tisto o hamburgerjih je res malo pretiravanja. Posebej McDonaldsov ima vonj, ki se razširi povsod, tako da je to precej vsiljiva zadeva.
Poleg tega je tudi stvar čiščenja in higiene. Kokice in podobno lahko po predstavi pometejo ali posesajo, kaj dosti ne moreš umazati. Medtem o en hamburger pol maščob lahko kar lepo zasvinja nek stol, da ne omenjam še ketchupa in ostalih dodatkov. Da pa bodo zdaj nadzirali v temi, kako nekdo je hamburger ali pa globinsko čistili sedeže po vsaki predstavi, medtem ko se naslednja začne že čez pol ure, tudi ni za pričakovati.
Najbolje je, da ješ in piješ preden greš v kino, tako se izogneš vsem tem težavam.
Quack !
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kino kolosej dvorana 8 - 3D

Oddelek: Loža
132918 (2416) Insan3Lik3
»

Bomo imeli v Sloveniji kvalitetnejše kino dvorane? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8523066 (18968) Engineer_
»

Nova anketa: kolikorat ste bili letos v kinu

Oddelek: Novice / Ankete
394622 (3104) zee
»

Koolosej! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
625312 (4670) OrlyTM

Več podobnih tem