Forum » Igre » Half Life - nenavaden problem
Half Life - nenavaden problem
Murja ::
Na windows 98 sem igral Half Life (CS) brez problemov, tudi z inštalacijo ni bilo nikoli nobenih težav.
Sedaj pa sem inštaliral Windows 2000 Pro in Service Pack 3 in sedaj Half Life-a ne morem niti inštalirati. Ko zaženem install.exe se mi pokaže okno "SHRINKER.ERR" v katerem napiše: "(3.20)...\INSTALL.EXE: Dispatcher initialisation error 11" !
Je kdo že videl kdaj kaj takega?
Se komu sanja kje je problem?
Hvala v naprej
Sedaj pa sem inštaliral Windows 2000 Pro in Service Pack 3 in sedaj Half Life-a ne morem niti inštalirati. Ko zaženem install.exe se mi pokaže okno "SHRINKER.ERR" v katerem napiše: "(3.20)...\INSTALL.EXE: Dispatcher initialisation error 11" !
Je kdo že videl kdaj kaj takega?
Se komu sanja kje je problem?
Hvala v naprej
Murja ::
Ja ne Ziggga a res, dobr da sem najprej pregledal cel gugl in najdu nič. Če maš pa točen link z opisom problema in rešitvijo pa prosim povej....s takimi debilizmi ala, poglej na gugl pa ne utruji, prosim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed Porsche Unleashed Bonus CarsOddelek: Igre | 1541 (835) | GR2 |
» | Zagon računalnika-nalaganje viste&driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 2082 (1693) | rytmonorm |
» | namestitev windows 98Oddelek: Operacijski sistemi | 1676 (1293) | far cry |
» | HDD usuvanje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 682 (620) | gumby |
» | ...::: Voodoo OR Ge-Force :::...Oddelek: Kaj kupiti | 1033 (768) | gigaherz |