» »

Passat 2006 multifunkcijski volan - upravljanje telefona

Passat 2006 multifunkcijski volan - upravljanje telefona

xsenon ::

Pozdravljeni,

po dolgotrajnem neuspešenm iskanju po forumu in googl-u prosim za razlago vse, ki imajo konkretne iskušnje. Odločam se za nakup passata letnik 2006 z multifunkcijskim volanom, vendar nisem povsem prepričan kako je z delovanjem mobilnih telefonov. Na volanu ima dve tipki za telefon, mene pa zanima kako telefon povežem s tema dvema tipkama. Se pravi ali uporablja BT povezavo ali je potrebno dokupiti še kakšno zadevo predno vse skupaj deluje?

LP Peter
etpot - Exploit The Power Of Technology

Zheegec ::

Sicer imam Alfo, ampak ima preprosto režo za SIM kartico v armaturi, nad navigacijo. Tako ima večina avtov, sem pa zadnjič peljal Audi A7 ki je pa imel to varijanto, vgrajen BT povezan s telefonom...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Mavrik ::

Nazadnje kar sem gledal ime teme, vprašanje ni bilo "A je Passat dober avto?". Držite se teme debate prosim.
The truth is rarely pure and never simple.

shinko ::

Če nima tovarniško vgrajeno, ti to lahko uštimajo na tej firmi: http://www.mp3avto.si/

Zheegec ::

Aja, VW grupa ima od 2005 naprej vgrajen BT kolikor vem. Torej povežeš se s telefonom. Torej bi morala zadeva omogočati tudi dostop do imenika na telefonu. Z govornimi ukazi pa ne vem, kako je.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ključ za avtomobil? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5722622 (9721) donvito
»

Prostoročno telefoniranje

486516 (4249) MuadDib
»

Prikazovanje zastojev v navigaciji-SLO (strani: 1 2 3 )

14622062 (18614) Mare2
»

Prenosna Bluetooth avto-instalacija

Oddelek: Kaj kupiti
83828 (3309) St235
»

BMW novosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
829013 (8011) ||_^_||

Več podobnih tem