Forum » Loža » Passat 2006 multifunkcijski volan - upravljanje telefona
Passat 2006 multifunkcijski volan - upravljanje telefona
xsenon ::
Pozdravljeni,
po dolgotrajnem neuspešenm iskanju po forumu in googl-u prosim za razlago vse, ki imajo konkretne iskušnje. Odločam se za nakup passata letnik 2006 z multifunkcijskim volanom, vendar nisem povsem prepričan kako je z delovanjem mobilnih telefonov. Na volanu ima dve tipki za telefon, mene pa zanima kako telefon povežem s tema dvema tipkama. Se pravi ali uporablja BT povezavo ali je potrebno dokupiti še kakšno zadevo predno vse skupaj deluje?
LP Peter
po dolgotrajnem neuspešenm iskanju po forumu in googl-u prosim za razlago vse, ki imajo konkretne iskušnje. Odločam se za nakup passata letnik 2006 z multifunkcijskim volanom, vendar nisem povsem prepričan kako je z delovanjem mobilnih telefonov. Na volanu ima dve tipki za telefon, mene pa zanima kako telefon povežem s tema dvema tipkama. Se pravi ali uporablja BT povezavo ali je potrebno dokupiti še kakšno zadevo predno vse skupaj deluje?
LP Peter
etpot - Exploit The Power Of Technology
- premaknil iz Problemi človeštva: hamax ()
Zheegec ::
Sicer imam Alfo, ampak ima preprosto režo za SIM kartico v armaturi, nad navigacijo. Tako ima večina avtov, sem pa zadnjič peljal Audi A7 ki je pa imel to varijanto, vgrajen BT povezan s telefonom...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Mavrik ::
Nazadnje kar sem gledal ime teme, vprašanje ni bilo "A je Passat dober avto?". Držite se teme debate prosim.
The truth is rarely pure and never simple.
Zheegec ::
Aja, VW grupa ima od 2005 naprej vgrajen BT kolikor vem. Torej povežeš se s telefonom. Torej bi morala zadeva omogočati tudi dostop do imenika na telefonu. Z govornimi ukazi pa ne vem, kako je.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ključ za avtomobil? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22622 (9721) | donvito |
» | Prostoročno telefoniranjeOddelek: Na cesti | 6516 (4249) | MuadDib |
» | Prikazovanje zastojev v navigaciji-SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 22062 (18614) | Mare2 |
» | Prenosna Bluetooth avto-instalacijaOddelek: Kaj kupiti | 3828 (3309) | St235 |
» | BMW novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9013 (8011) | ||_^_|| |