Forum » Pomoč in nasveti » Usb problem po resetu biosa
Usb problem po resetu biosa
Irko ::
Zivjo
Am no uzadno sm skuru napajalnik in sem ga mogu zamenat sam ko sm dau novga notr ni blo signala z monitorjam in sm nek prebrau da bo reset cmosa pomagov. No in je pomagov sm prsu (s cajtam k sm meu se druge probleme) v windows sam mi pa je ze koj po resetu nehala delat usb tipkovnica. Pol k sm ostalo zrihtov sm pa vidu da nc ne dela na usbjih. Tut zazna jih ne niti windows niti linux. Sm preveru u biosih in so use moznosti glede usbjov przgane (mam samo dve usb ports pa legacy). Miska in tipkovnica dobita napajanje vendar je to tut use. Sm mislu da so mogoce sli porti sam pomoje ni to ker mam en nastauk z usb na ps2 misko in tut tm ne dela tko da nobena usb stvar ne dela tut miska ce jo prklops na un normaln prklop..
Ce kdo loh pomaga bi biu zlo hvalezen
Am no uzadno sm skuru napajalnik in sem ga mogu zamenat sam ko sm dau novga notr ni blo signala z monitorjam in sm nek prebrau da bo reset cmosa pomagov. No in je pomagov sm prsu (s cajtam k sm meu se druge probleme) v windows sam mi pa je ze koj po resetu nehala delat usb tipkovnica. Pol k sm ostalo zrihtov sm pa vidu da nc ne dela na usbjih. Tut zazna jih ne niti windows niti linux. Sm preveru u biosih in so use moznosti glede usbjov przgane (mam samo dve usb ports pa legacy). Miska in tipkovnica dobita napajanje vendar je to tut use. Sm mislu da so mogoce sli porti sam pomoje ni to ker mam en nastauk z usb na ps2 misko in tut tm ne dela tko da nobena usb stvar ne dela tut miska ce jo prklops na un normaln prklop..
Ce kdo loh pomaga bi biu zlo hvalezen
- polepsal: bluefish ()
DeeCoy ::
Si siguren da ni skurl tud miške pa tipkovnce? Si že probu z drugo?
Zgodovina sprememb…
Ne nista skurjene.. Mam 2 miske ena je prezicna ena pa navadna usb in una navadna se normalno przge k jo uklops sam zazna jo ne.. Pa tut mislm da ni bla tkrt k sm to delov prkloplena
Zgodovina sprememb…
Ja pa zj sm dobu eno navadno misko k ma ps2 port da vidm cej mogoc kj narobe z vhodi in dela.. Usb miska z nastavkom ps2 pa ne dela tko da sm skor 100% da ni problem u hardweru
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139105 (55048) | BorutO |
» | Prekleta razer podganaOddelek: Pomoč in nasveti | 1303 (1303) | zupan |
» | Kateri brezžični komplet (tipkovnica+miška) kupti?Oddelek: Kaj kupiti | 1539 (1426) | il |
» | kako bi porpavil lasersko miško?Oddelek: Strojna oprema | 2635 (1966) | nodes |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8239 (5600) | SnakeBite |