Brskalnik s podporo videoposnetkom v Flashu
vir: engadgetNovice » Android » Nook Color prejel nadgradnjo na FroYo
zeleni ::
Se mi je zdelo. Ne razumem pa zakaj je tu -
E-book reader @ Wikipedianapisan pod napravami, ki uporabljajo electronic paper. Ali gre samo za prvi model in so kasneje spremenili?
zeleni ::
Aha. Ta stari mi je bolj vsec. Se ne bi cudil, ce bi ljudje kupovali barvnega nooka in bili kasneje razocarani, ko vidijo lcd zaslon.
djordjevic ::
Meni pa se zdi zelo dobra entry level tablet varianta.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Phantomeye ::
Malo offtopic. Zanimivo bi imeti nekakšen dvoslojni zaslon, pri katerem bi lahko prestavljal med lcd in e-ink. That would be useful :)
bluefish ::
Nekaj podobnega že obstaja in je na voljo kot zamenjava za laptop zaslone: http://www.engadget.com/2010/07/01/pixe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC je za Desire zanikal nadgradnjo na Gingerbread (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 19923 (17242) | roli |
» | Gingerbread za LG Optimus One in Galaxy S pod vprašajemOddelek: Novice / Android | 7617 (6369) | Lonsarg |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16972 (11781) | cucolino |
» | Naslednji Android bo Ice Cream, 2.4?Oddelek: Novice / Android | 15737 (14005) | Dr_M |
» | Naslednji Android bo 2.3Oddelek: Novice / Android | 13489 (11971) | PrimozR |