Forum » Zvok in slika » zvoka ni
zvoka ni
prekmurka23 ::
pozdravljeni, rabim pomoc,
cez noc mije med spanjem zmrznil racunlanik,dam zjuraj reset, windowsi se odprejo vse dela razne zvoka v videjih in uudio datotekah, seveda sem to preverila takoj, saj ni blo zvoka ob zagonu winsov.
probala sem, reset
pogleala v sistemska orodja, kjer ne javi napake
sluslke namestozvocnikov
ponovno nalagnje kodeca za realtec zvocno kartico
moje znanje ocitno ni tako mocno, a j emozno da je sel med 'zamrznitvijo ' racunalnika za brisanje kaksnih dll-ejev in zato vse dela k urca sam zvoka ni?
alahko obovim winse da mi ostanejo nstavitve inprogrami, kako to nardim?
kakor vidite j emalo panike ;)
hvala
cez noc mije med spanjem zmrznil racunlanik,dam zjuraj reset, windowsi se odprejo vse dela razne zvoka v videjih in uudio datotekah, seveda sem to preverila takoj, saj ni blo zvoka ob zagonu winsov.
probala sem, reset
pogleala v sistemska orodja, kjer ne javi napake
sluslke namestozvocnikov
ponovno nalagnje kodeca za realtec zvocno kartico
moje znanje ocitno ni tako mocno, a j emozno da je sel med 'zamrznitvijo ' racunalnika za brisanje kaksnih dll-ejev in zato vse dela k urca sam zvoka ni?
alahko obovim winse da mi ostanejo nstavitve inprogrami, kako to nardim?
kakor vidite j emalo panike ;)
hvala
Tim55 ::
živjo!
si v control panelu-sound preverila, da windowsi uporabljajo realtek zvočno kartico kot default device?
ali ti realtek software zazna in te opozori, ko notri vtakneš zvočnike/slušalke?
za obnovitev winsov nevem, mislim da system restore ohrani vse fajle, vendar dvomim da bi rešilo problem, če reinstall driverjev ni.
pomoje najbolše, če reinštaliraš windowse in prej nekam skopiraš use fajle.
upam da kaj pomaga
LP
si v control panelu-sound preverila, da windowsi uporabljajo realtek zvočno kartico kot default device?
ali ti realtek software zazna in te opozori, ko notri vtakneš zvočnike/slušalke?
za obnovitev winsov nevem, mislim da system restore ohrani vse fajle, vendar dvomim da bi rešilo problem, če reinstall driverjev ni.
pomoje najbolše, če reinštaliraš windowse in prej nekam skopiraš use fajle.
upam da kaj pomaga
LP
ja realtek je v vseh opcijah za zvok razen za windows zvoke, aje mozno da se med zamznitvijo unicikaksn dll filetek in potem ne dela zvok, smao v controlni plosci je vse v redu codeki so driverji so, ko gledam video me n eopozori da zvok ne dela.
lp
lp
Tim55 ::
aha pardon, prej sem te razumel kot da noben zvok ne dela...
ja najbrž kaj takega...če jaz kaj vem lahko system restore povrne računalnik v stanje pred sesutjem...lahko to probaš
ja najbrž kaj takega...če jaz kaj vem lahko system restore povrne računalnik v stanje pred sesutjem...lahko to probaš
ne se vedno noben zvok ne dela, tim,
samo povedala sem , da v kontrolni plosci je nastavljen realtek, dala sem disk check disk, potem mogoce so v igri se virusi,
meni je to cudno, cez noc mi je zmrznil racunalnik ko sem zaspala med filmom, in ko sem resetirala zvok ni vec delal, pisal je potem da je sistem dozivel velik error in to je to. slusalke tudi ne delajo
sam nisem dovolj pametna, sumim na kaksn dll da s eje zbrisal med zmrznitvijo.
dobrodosle so vse ideje!
:*
samo povedala sem , da v kontrolni plosci je nastavljen realtek, dala sem disk check disk, potem mogoce so v igri se virusi,
meni je to cudno, cez noc mi je zmrznil racunalnik ko sem zaspala med filmom, in ko sem resetirala zvok ni vec delal, pisal je potem da je sistem dozivel velik error in to je to. slusalke tudi ne delajo
sam nisem dovolj pametna, sumim na kaksn dll da s eje zbrisal med zmrznitvijo.
dobrodosle so vse ideje!
ameba ::
Lahko si pa dol snameš http://thepiratebay.org/torrent/5872740... in poženeš, ter morda najde driverje....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ameba ()
diavolo kaj pa je to za en program ki ima cez dva giga? ce enkrat sem posnela atre codeke ki so delovali se vceraj + klite.
mi kdo poslje kaksen link do zaneljivih xpejev trojke, ce bo treba povozit moj diskec ;)
hvala
mi kdo poslje kaksen link do zaneljivih xpejev trojke, ce bo treba povozit moj diskec ;)
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prekmurka23 ()
ameba ::
Ta program vsebuje vse driverje. Jst ga redno uporablam in mi do sedaj ni še nobenega sistema uniču, ampak vedno je poskrbel za moje težave z driverji.
P.S.
Pa 2 giga no tolk men je dol vlekl povprečno 1,4 MB/s tko da če maš dobro linijo bo 20 minut dol :-)
P.S.
Pa 2 giga no tolk men je dol vlekl povprečno 1,4 MB/s tko da če maš dobro linijo bo 20 minut dol :-)
diavolo mislis d ajo eskirvnost v driverjih, saj sem jih nalozila tisti ki so delovali en dan poprej?
pomagala sm si tem programom z driverji, je zaznal novo hardware opremo in javil da je v uporabi, zvoka pa nikjer. :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prekmurka23 ()
Riff ::
še enkrat naloži gonilnik za zvočno kartico, jih imaš sigurno na cd ju od osnovne plošče
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2135 (1184) | Han |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6852 (4561) | Mikec17 |
» | Zakaj ne dela zvok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4602 (2337) | sldcas |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5047 (3689) | skyspy |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5940 (4628) | BlackHole |