Forum » Pomoč in nasveti » prehod miške
prehod miške
dp71831 ::
Pozdravljeni!
Zanima me kakšne nastavitve uporabit, če bi želel delati na dveh monitorjih. Se pravi na prenosnik sem priklopil lcd monitor in bi želel z miško prehajati iz enega namizja na drugo in da bi se mi programi oz mape odpirale na drugem monitorju. Če v prilagoditvah (vista) nastavitve zaslona nastavim naj mi razširi namizje na drug monitor ne morem z miško nanj. Če je že kje podobna tema se opravičujem, ker je nisem našel. Hvala za odgovore.
Zanima me kakšne nastavitve uporabit, če bi želel delati na dveh monitorjih. Se pravi na prenosnik sem priklopil lcd monitor in bi želel z miško prehajati iz enega namizja na drugo in da bi se mi programi oz mape odpirale na drugem monitorju. Če v prilagoditvah (vista) nastavitve zaslona nastavim naj mi razširi namizje na drug monitor ne morem z miško nanj. Če je že kje podobna tema se opravičujem, ker je nisem našel. Hvala za odgovore.
shinko ::
Če vidiš na obeh zaslonih miško, potem imaš nastavljeno na "clone mode" v tem primeru moreš spremeniti na "extended"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni računalnik in dodatni zaslonOddelek: Zvok in slika | 3182 (2924) | Žiga127 |
» | Prenos slike iz pc-ja na prenosnik je možno?Oddelek: Zvok in slika | 3649 (3506) | tempoFlow |
» | Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 11660 (8528) | Matevžk |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5402 (4122) | H_man |
» | Radeon 9000 pro 64MB TV OUTOddelek: Zvok in slika | 1555 (1287) | zasavje |