Forum » Igre » Valve indie igre - tekmovanje
Valve indie igre - tekmovanje
Mozi 111 ::
Če so komu všeč igre od Valva (Portal, Half-Life, Team Fortress, Left 4 Dead, Counter-Strike) sem na youtubu našel nek giveaway (tekmovanje) v katerem si lahko sami izberete eno Valve indie igro (katerokoli igro s Steama, ki je cenejša od 5$) in jo mogoče zadanete.
Link:
youtube.com/watch?v=uSbQzek5eMQ
V bistvu je filmček kr dolg tako, da če se komu ne da gledat so pravila taka:
- Rabite se subscrib-at, dodate med priljubljene (favourite-at) in komentirat (katero igro bi radi, itd.)
- Izberete lahko katerokoli igro s Steama, ki je 5$ ali manj (upoštevajte, da je euro vreden več od $ in ker vam kaže v eurih je lahko več kot 5 eur).
- Zmagovalca sta dva.
NOTE: To tekmovanje ni moje, zato prosim brez obtoževanja, da hočem samo več ogledov videa. Če vas kaj zanima pošlite vprašanje na kanal od tistega, ki je video naredil (Hyper...neki). In pišite v angleščini.
Jaz sem se že prijavil.
Link:
youtube.com/watch?v=uSbQzek5eMQ
V bistvu je filmček kr dolg tako, da če se komu ne da gledat so pravila taka:
- Rabite se subscrib-at, dodate med priljubljene (favourite-at) in komentirat (katero igro bi radi, itd.)
- Izberete lahko katerokoli igro s Steama, ki je 5$ ali manj (upoštevajte, da je euro vreden več od $ in ker vam kaže v eurih je lahko več kot 5 eur).
- Zmagovalca sta dva.
NOTE: To tekmovanje ni moje, zato prosim brez obtoževanja, da hočem samo več ogledov videa. Če vas kaj zanima pošlite vprašanje na kanal od tistega, ki je video naredil (Hyper...neki). In pišite v angleščini.
Jaz sem se že prijavil.
- spremenil: Mozi 111 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po "fake novicah" v boj proti "fake igram"Oddelek: Novice / Igre | 4206 (2835) | F474N |
» | Valve je napovedal SteamOS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 42799 (36076) | PrimozR |
» | Valve predstavlja Steam GuardOddelek: Novice / Igre | 5500 (4881) | CoolBits |
» | Steam prihaja na OS X (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13824 (12515) | borchi |
» | Half-Life 2 končno izšel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 4449 (4449) | Arto |