Forum » Igre » Iščem MMORPG Igro
Iščem MMORPG Igro
Creatures93 ::
Pozdrav! Želim začeti igrati kakšno res dobro MMORPG igro, a ne vem za nobeno, res dobro. Poizkusil sem že WOW in L2. Če mi priporočate igro, mi prosim priporočajte še privat server mid-rate!
Hvala ža vaše nasvete.
Hvala ža vaše nasvete.
- zaklenil: Rotaidal ()
BALAST ::
Na privat serverju??? To je tako kot bi naenkrat pogoltnil banjico sladoleda, ter se na koncu spraševal kakšnega okusa je že bil?
Raje igraj "single player" RPG je kot je Gothic serija, Witcher, Risen... boš imel več od igranja,kot pa na privat strežnikih, kjer te mobi niti ne napadajo oz so še stacionarni, misije ponavljajoče...
Raje igraj "single player" RPG je kot je Gothic serija, Witcher, Risen... boš imel več od igranja,kot pa na privat strežnikih, kjer te mobi niti ne napadajo oz so še stacionarni, misije ponavljajoče...
revvs ::
Problem je da nisi iz Japonske in + tega se pri nas vsi zapičijo v neko igro, dobra ali slaba, pač jo igrajo. Lahko pa probaš:
1.)Vanguard: Saga of Heroes
ali pa novo:
2.)Rift
1.)Vanguard: Saga of Heroes
ali pa novo:
2.)Rift
PARTyZAN ::
Kaj za vraga ima Japonska z MMOji?
Rift je preveč wowovski. Od zadnjih, ki sem jih igral mi je bil najbolj všeč Aion. Zanimiva mi je pa še prihajajoča TERA.
Rift je preveč wowovski. Od zadnjih, ki sem jih igral mi je bil najbolj všeč Aion. Zanimiva mi je pa še prihajajoča TERA.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | World Of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Igre | 226780 (7470) | oo7 |
» | Tales of PIratesOddelek: Igre | 2009 (1173) | cellcheyyy |
» | Kaki dober predlog?Oddelek: Igre | 1070 (958) | ABX |
» | UT classic klanOddelek: Igre | 2388 (1391) | Nagi Bator |
» | Call of duty server bo nocoj od 18.00 naprej (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11408 (6998) | Groovy |