Forum » Pomoč in nasveti » Aplikacije naključno zamrzujejo/odmrzujejo
Aplikacije naključno zamrzujejo/odmrzujejo
Lombi ::
Brdan.
Odkar sem zamenjal maticno plosco z novo imam "nadvse zanimivo" tezavo - vsake toliko casa mi kaka aplikacija popolnoma zamrzne (postane napol bela), ali samo ena, ali vecina, sistem pa zraven normalno dela. Miska tudi. Po kaki minuti se aplikacija odmrzne in zacne delat naprej.
Cez sistem sem dal vse mozne benchmark programe (memtest,sandra,pcmark), nic ni opazilo kake tezave. Vse diske sem dal analizirat, delujejo normalno. Temperatura procesorja se giba med 30 in 40*C.
Ima kdo kako idejo kaj bi lahko ne-stimalo?
Proc: Intel Quad 6600
Ram: 4GB
Maticna: Gigabyte EP41-UD3L
Odkar sem zamenjal maticno plosco z novo imam "nadvse zanimivo" tezavo - vsake toliko casa mi kaka aplikacija popolnoma zamrzne (postane napol bela), ali samo ena, ali vecina, sistem pa zraven normalno dela. Miska tudi. Po kaki minuti se aplikacija odmrzne in zacne delat naprej.
Cez sistem sem dal vse mozne benchmark programe (memtest,sandra,pcmark), nic ni opazilo kake tezave. Vse diske sem dal analizirat, delujejo normalno. Temperatura procesorja se giba med 30 in 40*C.
Ima kdo kako idejo kaj bi lahko ne-stimalo?
Proc: Intel Quad 6600
Ram: 4GB
Maticna: Gigabyte EP41-UD3L
moja video predavanja za adobe in wordpress: 321.si
moje slike in animirani filmi: lo.si
fosil ::
Ko si zamenjal matično, ali si na novo naložil win ali si pustil stare?
Če si pustil stare, ti svetujem da jih naložiš na novo.
Če si pustil stare, ti svetujem da jih naložiš na novo.
Tako je!
Ni bila identicna maticna tako da je bilo to nujno.
Mavrik ::
Daj poglej v Event Viewer če se ti kakšni čudni errorji pojavljajo v tistih časih.
The truth is rarely pure and never simple.
Aha, hvala, bom pocekiral.
Ma ne mores verjet. Na novem disku padajo The device, \Device\Harddisk1\DR1, has a bad block. errorji.
Ocitno bo treba ga odnest "nazaj domov".
Hvala za pomoc!
Ocitno bo treba ga odnest "nazaj domov".
Hvala za pomoc!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 6278 (5883) | solatko |
» | Težava pri menjavi CPUOddelek: Pomoč in nasveti | 1903 (1426) | spoly24 |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3647 (3073) | DT232 |
» | Zatikanje v igrah Phenom 940 in 4870 x2Oddelek: Pomoč in nasveti | 2096 (1115) | Kristjan15 |
» | Kaj naradeti, če hočem menjati samo matično ploščo? (programska oprema)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (1032) | solatko |