Forum » Programska oprema » POMOČ ZA OFFICE XP
POMOČ ZA OFFICE XP
Kriko ::
Sam rabim določene "predloge" torej si naredim določeno velikost lista katere največ uporabljam za pisanje+printanje. Za printanje pa imam problem. Če imam listek recimo 10x10 ali pa 15x15 ali pač te tamanjše, si lepo nastavim da je od roba povsod naokoli 0.5mm. Ko pa želim tako predlogo shranit oziroma printat mi javi, EDEN ALI VEČ ROBOV JE NASTAVLJENIH IZVEN NATISLJIVEGA OBMOČJA, ter mi da možnost za popravit. Problem pa je SAMO na dnu. Če dam da mi popravi mi nastavi spodnji rob na 1.41 cm, ne razumem pa ZAKAJ! Če pa dam prezri se mi vse kar je nižje na spintanem list ne vidi!
Kaj mi kdo lahko pomaga nastavit oziroma pove zakaj mi to javlja?
lp
Kaj mi kdo lahko pomaga nastavit oziroma pove zakaj mi to javlja?
lp
R-S-LoVe ::
Temu problemu se reče prntable area, problem pa ni v Offisu, ampak v printerju. Poizkusi malo pogledati nastavitve za printer, tam bi se moralo nahajati nekaj takega, in to mora biti nastavlejno na min se mi zdi.
Kriko ::
Bom pogledal hvala upam da bo držalo, čeprav sem malo v dvomih, ker zakaj vedno enako javlja neglede na to za kolko povečam list?
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3d tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 46 47 48 49 )Oddelek: Kaj kupiti | 392009 (1127) | Legon |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39673 (23387) | gazer |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7611 (6150) | BlaY0 |
» | Laserski tiskalnik za tiskanje A4 nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5448 (4917) | destiny |
» | Autocad - sprememba merilaOddelek: Programska oprema | 7602 (7357) | Person |