Forum » Programska oprema » Maksimiranje okna IE6.x ob odprtju linka
Maksimiranje okna IE6.x ob odprtju linka
Slavček ::
A je že kdo od vas imel/rešil tale problem:
Odprem npr. SloTech-ovo stran in grem na Forum.
-Kliknem z desno na ime teme (link) in izberem "Open in New Window" ali držim Shift in kliknem z levo.
-Odpre se okno z vsebino linka, samo fora je v tem, da ni maxsimalno povečano, jaz pa bi to rad in potem moram vedno ročno klikat gumb Maximize.
Izgleda, da si browser nekam vpiše velikost starega odprtega okna, vendar ne vsakega. Probal sem že vse možne kombinacije, da si zapomni zadnje stanje, vendar mi ne rata.
Ima kdo kako rešitev za ta problem?
Odprem npr. SloTech-ovo stran in grem na Forum.
-Kliknem z desno na ime teme (link) in izberem "Open in New Window" ali držim Shift in kliknem z levo.
-Odpre se okno z vsebino linka, samo fora je v tem, da ni maxsimalno povečano, jaz pa bi to rad in potem moram vedno ročno klikat gumb Maximize.
Izgleda, da si browser nekam vpiše velikost starega odprtega okna, vendar ne vsakega. Probal sem že vse možne kombinacije, da si zapomni zadnje stanje, vendar mi ne rata.
Ima kdo kako rešitev za ta problem?
Justy ::
IE Maximizer je en tak mali progi, ki ti poleg maximiranja oken omogoca se mariskaj druga, pa se free je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera - problem pri brskanjuOddelek: Programska oprema | 1636 (1324) | Urc |
» | Imam problem z downloadom fileov iz netaOddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (965) | bergers |
» | Po zagonu interneta noce zagnati Siol ADSL povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1094 (1058) | bosstjann |