Forum » Programska oprema » ustvarjanje exe datoteke
ustvarjanje exe datoteke
22gapi22 ::
pozdravljeni,
rad bi spravil več inštalacij v eno tako, da bi se namestile samodejno. Npr da imam program Picasa in Irfanwiew.
Zanima me še kako bi odstranil nastavitve pri inštalaciji (ko je treba klikati next..), ker če je veliko programov je to zamudno.
Prosim za čim hitrejši odgovor, ker se mi mudi.
Hvala za odgovore in lep pozdrav
rad bi spravil več inštalacij v eno tako, da bi se namestile samodejno. Npr da imam program Picasa in Irfanwiew.
Zanima me še kako bi odstranil nastavitve pri inštalaciji (ko je treba klikati next..), ker če je veliko programov je to zamudno.
Prosim za čim hitrejši odgovor, ker se mi mudi.
Hvala za odgovore in lep pozdrav
ninte programe prenese iz njihovega strežnika, jaz pa bi jih rad vključil zraven.
hvala za hiter odgovor
hvala za hiter odgovor
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 22gapi22 ()
dronyx ::
Večina namestitev pozna t.i. "silent install", kjer se vse zgodi samodejno. Ponavadi je to kakšno stikalo tipa -s ali kaj podobnega. Potem pa en batch file, ki to zažene eno za drugim.
Obstajajo sicer bolj sofisticirane rešitve, kot je recimo Zenworks, kjer najprej "posnameš" namestitev, ampak to je že del sistema, ki ni zastonj.
Obstajajo sicer bolj sofisticirane rešitve, kot je recimo Zenworks, kjer najprej "posnameš" namestitev, ampak to je že del sistema, ki ni zastonj.
ja ravno kaj takega kor je zenworks bi potreboal, vendar, bi bil zelo vesel če bi bilo zastonj.
če kdo pozna kaj takega, kar je zastonj, ali pa kdo ve kako bi parametre zapisal v batch file, naj prosim napiše.
22gapi22
če kdo pozna kaj takega, kar je zastonj, ali pa kdo ve kako bi parametre zapisal v batch file, naj prosim napiše.
22gapi22
Zgodovina sprememb…
dronyx ::
Google + "silent install" kot keyword ti ponavadi da dobre namige.
Picasa uporablja izgleda nekaj takega:
picasa-setup.exe /S /L
Za Irfanview pa morda tole (vir):
iview420_setup.exe /silent /folder="c:\test folder\irfanview"
Picasa uporablja izgleda nekaj takega:
picasa-setup.exe /S /L
Za Irfanview pa morda tole (vir):
iview420_setup.exe /silent /folder="c:\test folder\irfanview"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
hvala za odgovor. s tem mi je uspelo kar sem hotel.
lp
lp
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobiti več informacij o napaki programa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 795 (661) | Jean-Paul |
» | multiple install programOddelek: Programska oprema | 1008 (875) | Golden eye |
» | [visual C#] kaj vse rabi imeti, recimo, Šved, da mu dela moja (Slovenska) aplikacijaOddelek: Programiranje | 1938 (1518) | Beezgetz |
» | Kako ustvariti Setup.exe??Oddelek: Programska oprema | 1545 (1265) | Jackass |
» | Kako inštaliram Win 2000 iz dosa.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1581 (1400) | segi |