Forum » Programska oprema » Zmanjšanje particije
Zmanjšanje particije
Soulforged ::
Mam win xp pro in bi rad D disc zmanjšu za enih 5% da bom imel dost prostora še za linux pa ne vem kako...z fdiskom si ne morem lih kej velik pomagat, zanima pa me če obstaja katero drugo orodje v windowsih (ne mi govort da nej uporabim Partition Magic, ker ga nimam kje dobit - pa še prevelik je za dl-janje - če maš en zanič modem tko kot js)......no, prosm pomagite
- premaknilo: bastadu ()
smash ::
probi dobit partition magic
če pa ne gre pa vsaj partition magic rescue disk, ki bo dovolj za vse tvoje potrebe
drgac pa obstajajo programi na netu, ki so velikosti ene diskete sam ne vem kako se imenujejo...je treba poiskat
probi google ter: partition boot disks al kaj podobnega
če pa ne gre pa vsaj partition magic rescue disk, ki bo dovolj za vse tvoje potrebe
drgac pa obstajajo programi na netu, ki so velikosti ene diskete sam ne vem kako se imenujejo...je treba poiskat
probi google ter: partition boot disks al kaj podobnega
EriNok ::
Soulforged, dej mi na " administrator@pikinet.com " tvoj mail pošlji pa ti bom dal en link
lp Primož
lp Primož
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4889 (3871) | Dejk0 |
» | Združitev particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2694 (2467) | oyoy1234 |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8119 (7203) | buneech |
» | NTFS - FAT 32Oddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (843) | andrej |
⊘ | HELP!- particije in še kajOddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (915) | CCD |