» »

Katere zvočnike kupiti za v avto?

Katere zvočnike kupiti za v avto?

Cicek1 ::

Yo yo folk! Kot vidite kupujem avtozvočnike za mojega Puntača (letnik 2001)...
Kupujem zadnji par zvočnikov in sicer ovalne, te ki jih imam sedaj so
prikloljeni na ojačevalčec, vendar pošteno povedano zvočniki so počasi za v smeti :)
Vem samo to da potrebujem zvočnike z čim več RMSA (80-100W) sam ne vem kero firmo kupt
Pionner, Alpine, JBL... Aja radio pa je Pionner DEH 50UB!

Gledam pa cenovni razred nekje od 60-90 evrov!

Hvala za nasvete!

damirez ::

Kero musko poslušaš?
Predvidevam da si star 20+- 2 leti. Na tvojem mestu, bi kupil rabljeno zadevo. Drugače so imeli v Technomarketu razprodaje, neve mem če so še odprti.
Ampak v osnovi nekako takole:
Zvočnike bi priklopil direkt na radio, ke je dovolj močan za samo zvočnike. Na ojačevalec, katerega že pač imaš bi dal pa en woofer.

Scorpia ::

Če kupuješ ovalce, bi dal nekak dal za JBL, ker men edino ti igrajo ok. Sem poslušal ostale ki hvalijo, pa mi ni bilo ok. Je pa druga zgodba če bi mal več denarja dal. Če pa misliš wofer dat, pol pa poštimat sprednji sistem. Vse drugo imet zadaj ovalce pa woofer je bedarija, do zdaj me zvokovno noben avto ni navdušil, ki je imel na polico zvočnike.
////

valvoline1 ::

Poišči si na avtonetu,lahka dobiš rabljene kar zmontirane na zadnjo polico za punteka. Jaz sem tako kupu za mojga golfa zadnjo polico skupaj z 2xSony xplode ovalce 70rms za 30e.

Cicek1 ::

Evo fantje sm že kupu in sicer nove v big bangu od Jbl-ja in sicer tele:
http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_...
A mislte da so kul?
Ja pa tip u Big bangu mi je dou 15% popusta in sm jih dobu za 67€ vsepovsod pa so
okol 80 evrov tko da se je kr splačal kupt!

Scorpia ::

Te igrajo ok za ta denar, na te sem tudi mislil, tako da nisi zgrešil z nakupom.
////

BCSman ::

hej za golf2 kupujem sprednja dva zvočnika, ker levi je že skurjen. radio ima 4x75W. Katere zvočnike sploh lahko kupim da bodo izkoristili to moč? Zaželjeno nekaj bolj no-name kot je znamka Caliber (tudi radio imam od te znamke in dela bp za nizko ceno)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BCSman ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtoakustika (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
23135597 (8399) darck
»

Ojačevalec v avto- potreben dodaten akumulator?

Oddelek: Zvok in slika
113552 (3336) ;-)
»

Avtozvočniki Pioneer

Oddelek: Kaj kupiti
182797 (2510) kixs
»

Avto Akustika Hyundai Atos

Oddelek: Loža
112042 (1706) Lincolin
»

Avtozvočniki