Forum » Pomoč in nasveti » noče pa noče ta CD-rom
noče pa noče ta CD-rom
richier ::
Kaj naj naredim, da mi bosta CD in CD/R zacela delovati?
Oba sta na istem kablu nastavlena na master(CD) in sleve(CD/R). Probal sem že na vse načine da bi jih spravil v pogon probal sem z driverji pa nič. Vedno mi javlja tole"Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)" mogoče se vam bolj sanja kot meni!
Ali je mogoče matična crknila?
Oba sta na istem kablu nastavlena na master(CD) in sleve(CD/R). Probal sem že na vse načine da bi jih spravil v pogon probal sem z driverji pa nič. Vedno mi javlja tole"Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)" mogoče se vam bolj sanja kot meni!
Ali je mogoče matična crknila?
McHusch ::
Napiši konfiguracijo računalnika (Windows, osnovna plošča, CD-ROMa, etc.).
Nekateri pekači nočejo delovati kot sužnji. Poskusi zamenjati Master/Slave nastavitve.
Nekateri pekači nočejo delovati kot sužnji. Poskusi zamenjati Master/Slave nastavitve.
BendeR ::
Se strinjam z McHuschom.Nekateri pekači to celo zahtevajo kar ti tudi piše v priročniku od pekača.
:=)
richier ::
Sorry!
Windows XP, matsonic MS7192S, cd TEAC 540E, cd/r philips 4*4*8
vse mi je dobro delalo dokler nisem vstavo novi Sdram128 potem pa te tezave, zamenjo sem že IDE kabel probo vezati skupaj na HD kot slave pa spet nič????
Windows XP, matsonic MS7192S, cd TEAC 540E, cd/r philips 4*4*8
vse mi je dobro delalo dokler nisem vstavo novi Sdram128 potem pa te tezave, zamenjo sem že IDE kabel probo vezati skupaj na HD kot slave pa spet nič????
skalca_man ::
Ne vem če bo to kaj pomagalo,vendear se je meni pri XP-jih pojavil problem ko sem inštaliral win-on,potem pa pri nerutu ni bilo teh težav.Res pa da so bile težave le pri peki in ne pri zaznavanju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pekač ne zapeče cd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 2083 (1732) | cash1970 |
» | NEC ND-2500A +NERO 6 Noče zapeči CD-medijaOddelek: Strojna oprema | 964 (869) | Mr.B |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10033 (6357) | jastreb |
» | teacovi pekači-da ali ne?Oddelek: Kaj kupiti | 2116 (1619) | AngelOfDeath |
» | TEAC 540E in DMA ???????Oddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1715) | Eagel |