Forum » Programska oprema » Kje dobiti HP Recovery Manager ?
Kje dobiti HP Recovery Manager ?
nokaut240 ::
Pred 6 meseci sem kupil HP Renew različico prenosnega računalnika. Raznih cd-jev z gonilniki in programi seveda zato nisem dobil. Je pa na disku ustvarjena tako imenovana recovery particija, na kateri naj bi bilo vse (od programov do tovarniško privzetega sistema Windows 7). Še pred kratkim sem lahko z programom Recovery Manager dostopal do te particije (pač lahko si izbral, kaj naj se obnovi...), sedaj se pa mi ta program noče zagnati. Brskam po spletu, kje se ga da prenesti, pa ne najdem ničesar. A ima kdo informacijo, kje se ga da dobiti ? Pa baje je ta program od Cyberlink-a.
- premaknilo iz Programiranje: STASI ()
Duhec ::
Ker trdiš, da je na disku Recovery particija in če bi rad na novo postavil sistem na tovarniške nastavitve (PAZI! To ti pobriše vse podatke, programe, inštalacije, zato prej naredi backup podatkov brez katerih ti živeti ni!), potem pred bootom iz diska pritiskaj F11 in pojaviti se ti mora izbor za Recovery.
HP Backup and Recovery Manager se navadno nahaja na lokaciji:
C:\WINDOWS\CREATOR\
program pa se štarta z:
Recovery Wizard.exe /expert
HP Backup and Recovery Manager se navadno nahaja na lokaciji:
C:\WINDOWS\CREATOR\
program pa se štarta z:
Recovery Wizard.exe /expert
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP prenosnik formatiranje, resize particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2010 (1898) | 1309976 |
» | Formatiranje ACER prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2211 (1856) | Voluharr |
» | Zagonski meni: Vista + XpOddelek: Operacijski sistemi | 1003 (948) | LordPeter |
» | kako naložit image sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2498 (2498) | McMallar |
» | HP backup and recovery managerOddelek: Pomoč in nasveti | 1754 (1587) | zk_eu |