Forum » Pomoč in nasveti » Youtube/Vimeo mi težko dela - kako ugotoviti kaj je narobe
Youtube/Vimeo mi težko dela - kako ugotoviti kaj je narobe
mrkva1 ::
Zdravo,
imam to težavo:
- youtube filmi, ki so že naloženi, mi včasih "štekajo" oz. delajo zelo počasi
- filmi na VIMEO portalu mi ponavadi delajo zeloo počasi (tudi ti so že naloženi)
Če pa odprem film na disku (BS player, vlc player) mi pa delujejo. Filmi (800 MB DVD-RIP) iz diska mi začnejo delati počasi le, če vmes delam še kaj drugega (zaganjanje nove spletne strani v mozzili,..)
Imam AMD BARTHON 2500 in ATI radeon 9200 grafično
Internetna povezava 5mb
Uporabljam tudi CC cleaner, fragmentation pa mi ne pomaga, pa nek program za system checkup.
Kako naj ugotovim kaj je narobe - a je kje kašen program, spletna stran da naredim test???
imam to težavo:
- filmi na VIMEO portalu mi ponavadi delajo zeloo počasi (tudi ti so že naloženi)
Če pa odprem film na disku (BS player, vlc player) mi pa delujejo. Filmi (800 MB DVD-RIP) iz diska mi začnejo delati počasi le, če vmes delam še kaj drugega (zaganjanje nove spletne strani v mozzili,..)
Internetna povezava 5mb
Uporabljam tudi CC cleaner, fragmentation pa mi ne pomaga, pa nek program za system checkup.
Kako naj ugotovim kaj je narobe - a je kje kašen program, spletna stran da naredim test???
rejven ::
flash je strojno precej požrešen, tukaj bo problem pomoje sploh v kakšni večji ločjivosti. Posodobi flash, in probaj še v kakem drugem brskalniku ( opera, crome, ff, ie ).
ttommy ::
Meni pa Youtube filmi v Firefox delajo normalno, če jih pa gledam v Chromu, mi kaže sliko do polovice, spodaj pa spet isto do polovice:
Ve kdo kako rešit problem?
Ve kdo kako rešit problem?
Gamer
Ted ::
Zdravo,
imam to težavo:
Internetna povezava 5mb
Meni je ponagajal F-secure. Reinstall je odpravil težavo.
Mah...
intelček ::
Pozdravljeni
imam problem,da mi tako Youtube kot Vimeo po parih sekundah ustavita video in se potem ne naloži nič več, tudi če počakam 15min ali več.
To se mi dogaja zadnje 2 dni.Povezavo imam dobro, 4Mb/1MB tm nek. Probal sem tudi na drugem računalniku, pa se vse isto konča.
Imam naložen najnovešji Flash. Probal sem tudi z vsemi IE,Mozz,Saf, Opera in Chrome povsod isto.
Any idea?
lp
imam problem,da mi tako Youtube kot Vimeo po parih sekundah ustavita video in se potem ne naloži nič več, tudi če počakam 15min ali več.
To se mi dogaja zadnje 2 dni.Povezavo imam dobro, 4Mb/1MB tm nek. Probal sem tudi na drugem računalniku, pa se vse isto konča.
Imam naložen najnovešji Flash. Probal sem tudi z vsemi IE,Mozz,Saf, Opera in Chrome povsod isto.
Any idea?
lp
airsoft
no idea?
zanimiva, da tudi ce grem na samsung(android) mi filmck se ustavi po 5-6sek
problem v routerju(modemu)?
zanimiva, da tudi ce grem na samsung(android) mi filmck se ustavi po 5-6sek
problem v routerju(modemu)?
airsoft
Sem v Nemciji, imam pa O2. Pa sem na njihovem forumu bral pa nič ne poročajo o tem.
Probal sem tudi z flashom pa ni razlike. Potem je bl pri njih napaka kakor pri meni?
Probal sem tudi z flashom pa ni razlike. Potem je bl pri njih napaka kakor pri meni?
airsoft
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne pokaže namizja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 959 (744) | MIHAc27 |
» | Predvajanje videa na dveh računalnikah hkratiOddelek: Zvok in slika | 717 (539) | Yohan del Sud |
» | YouTube dviga ločljivost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8167 (6740) | Jaka83 |
» | Izšel LiVES 1.0.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4517 (3215) | poweroff |
» | Programi za dlancnikOddelek: Programska oprema | 1216 (1152) | JOKER |