Forum » Programska oprema » chrome 10 hujša problema
chrome 10 hujša problema
Siddh ::
imam chrome 10.0.648.151 se pravi najnovejšo verzijo chroma
in imam dva problema, eden me že muči kar nekaj verzij drugi pa se je pojavil pred kakšnim tednom potem zginil zdaj pa me spet lovi :(
prvi problem je youtube oz. predvajanje le tega
včasih ko menjavam med zavihki in imam na enem zavihku odprt youtube mi youtube okence kar ostane in se mi pokaže na vseh zavihkih dokler ponovno ne zaženem chroma, opazil sem da se pogosteje to dogaja kadar se youtube in več drugih zavihkov odpre že ob zagonu oz. nadaljujem sejo od zadnjič
drugi problem pa je se danes zopet pojavil, čeprav mislim da je prvič za to bil kriv operater
vbistvu pa mi sploh noče naložit neke strani oz. se nalaga stran izredno počasi oz. v nedogled potem pa crasha(crashnil je samo enkrat ko sem res dolgo pustil)
naložit mi sploh noče nobene strani se pravi da ni problem samo z določenim naslovom
mimogrede uporabljam Windows 7 ultimate 64-bit in z flashom posebej inštaliranim
že vnaprej se zahvaljujem za pomoč :)
in imam dva problema, eden me že muči kar nekaj verzij drugi pa se je pojavil pred kakšnim tednom potem zginil zdaj pa me spet lovi :(
včasih ko menjavam med zavihki in imam na enem zavihku odprt youtube mi youtube okence kar ostane in se mi pokaže na vseh zavihkih dokler ponovno ne zaženem chroma, opazil sem da se pogosteje to dogaja kadar se youtube in več drugih zavihkov odpre že ob zagonu oz. nadaljujem sejo od zadnjič
drugi problem pa je se danes zopet pojavil, čeprav mislim da je prvič za to bil kriv operater
vbistvu pa mi sploh noče naložit neke strani oz. se nalaga stran izredno počasi oz. v nedogled potem pa crasha(crashnil je samo enkrat ko sem res dolgo pustil)
naložit mi sploh noče nobene strani se pravi da ni problem samo z določenim naslovom
mimogrede uporabljam Windows 7 ultimate 64-bit in z flashom posebej inštaliranim
že vnaprej se zahvaljujem za pomoč :)
hendriks ::
Jaz imam popolnoma isti problem in iščem rešitev..
sem že mislil da sem edini, no vsaj problem z nalaganjem strani se je sam od sebe odpravil :D
MKC00 ::
pri meni pa je problem, da bi za en youtube video (dolg recimo 2minuti) rabil 12ur, da se predvaja v celoti. pa tudi sam DL je močno upadel. samo nekaj KB/s
v čem bi bil problem?
v čem bi bil problem?
katero verzijo imaš?
jas imam zdaj chrome 10.pač kup številk.204 in vse dela BP
res pa je da sem ročno posodobil vse skupaj, se pravi zbrisal staro verzijo in naložil novo
jas imam zdaj chrome 10.pač kup številk.204 in vse dela BP
res pa je da sem ročno posodobil vse skupaj, se pravi zbrisal staro verzijo in naložil novo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Siddh ()
MKC00 ::
ja pa tudi če tam prekinem je problem. je kaj možno, da nekaj najnovejša različica shockwave flash zaje*ava - to sem namreč nekje slišal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "slab zvok" na prenosniku....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (940) | egamad |
» | Google Chrome - youtube lagOddelek: Programska oprema | 2224 (1669) | bond007 |
» | Problem z YouTube (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14681 (12818) | AmokRun |
» | Firefox 5 konec junija, znanih devet napovednih novostiOddelek: Novice / Brskalniki | 11813 (9353) | MrStein |
» | Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25408 (22772) | MrStein |