Forum » Operacijski sistemi » Inštalacija XP - modri zaslon
Inštalacija XP - modri zaslon
mirch ::
Pozdravljeni!
Na acer-a EEE želim ponovno namestit XP-je. Ampak ko vstavim v CD pogon (kateri je povezan prek USB priklopa), pritisnem tipko da se mi boot-a z CD-ja in da se aplikacija za inštalacija XP-jov naloži .. nato ko pa bi moral določevat particije in takšne zadeve, pa modri zaslon.
Ali so problemi v Virusih katerih se ne da odstranit vsaj v Windowsih, v DOS-u še nisem poskušal brisat datotek.
Kaj naj formatiram C: pogon v dosu, ter nato dam inštalacijo?
Ali kako naj prej odstranim viruse, ker avast ni sposoben odstranit vseh
Na acer-a EEE želim ponovno namestit XP-je. Ampak ko vstavim v CD pogon (kateri je povezan prek USB priklopa), pritisnem tipko da se mi boot-a z CD-ja in da se aplikacija za inštalacija XP-jov naloži .. nato ko pa bi moral določevat particije in takšne zadeve, pa modri zaslon.
Ali so problemi v Virusih katerih se ne da odstranit vsaj v Windowsih, v DOS-u še nisem poskušal brisat datotek.
Kaj naj formatiram C: pogon v dosu, ter nato dam inštalacijo?
Ali kako naj prej odstranim viruse, ker avast ni sposoben odstranit vseh
mirch ::
aja .. samo to je krivo. Se opravičujem, da prehitro gnjavim. Sem mislu, da je kaj druga, kakšna druga napaka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD in AHCI modeOddelek: Strojna oprema | 6157 (4148) | AC_DC |
» | Nadgradnja RAM-aOddelek: Strojna oprema | 3856 (3083) | Hanzo |
» | Raid 0 ...pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (872) | darkolord |
» | nov prenosnik - vrgel BLUE SCREEN!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1526) | xteakwondox |
» | sata/ide nepravilno razumevanje pojma!Oddelek: Strojna oprema | 3358 (3031) | Icematxyz |