Forum » Omrežja in internet » Online Backup - Storage in the Cloud (Unlimited)
Online Backup - Storage in the Cloud (Unlimited)
kapNemo ::
Pozdravljeni!
Pred nekaj dnevi se je zgodila nesreča in moj eksterni disk je šel najprej po gobe, potem pa očitno še rakom žvižgat. Da dobim podatke nazaj, bi moral plačati okoli 700€. Ker imam na disku veliko (nepogrešljivih) zadev, imam zdaj en velik in drag problem.
Da bi se v bodoče izognil izgubam podatkov sedaj razmišljam o izdelavi varnostnih kopij v Oblaku.
Marsikaj sem že preiskal na netu, vendar sem pred precepom:
- Ali uporabiti Online Backup ponudnike, kot je na primer Mozy, SugarSync, CrashPlan, DropBox itd.,
- Ali zakupiti server z neomejenim prostorom.
Naj dodam, da si želim ustvariti varnostne kopije za slike, domače filme, .RAR datoteke (vsi dokumenti posameznih projektov) in mogoče tudi zbirko audio datotek. Ostale dokumente imam tako ali tako že zavarovane.
V vsakem primeru me zanimajo načini varnostnih kopij z neomejeno količino prostora.
Ima morda kdo kakšen predlog, kaj uporabit ali pa če ima kdo izkušnje glede hrambe podatkov.
Lp
Pred nekaj dnevi se je zgodila nesreča in moj eksterni disk je šel najprej po gobe, potem pa očitno še rakom žvižgat. Da dobim podatke nazaj, bi moral plačati okoli 700€. Ker imam na disku veliko (nepogrešljivih) zadev, imam zdaj en velik in drag problem.
Da bi se v bodoče izognil izgubam podatkov sedaj razmišljam o izdelavi varnostnih kopij v Oblaku.
Marsikaj sem že preiskal na netu, vendar sem pred precepom:
- Ali uporabiti Online Backup ponudnike, kot je na primer Mozy, SugarSync, CrashPlan, DropBox itd.,
- Ali zakupiti server z neomejenim prostorom.
Naj dodam, da si želim ustvariti varnostne kopije za slike, domače filme, .RAR datoteke (vsi dokumenti posameznih projektov) in mogoče tudi zbirko audio datotek. Ostale dokumente imam tako ali tako že zavarovane.
V vsakem primeru me zanimajo načini varnostnih kopij z neomejeno količino prostora.
Ima morda kdo kakšen predlog, kaj uporabit ali pa če ima kdo izkušnje glede hrambe podatkov.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPS spletno gostovanje Slovenija vs. tujinaOddelek: Izdelava spletišč | 3483 (2704) | sodnicaN |
» | Microsoft na One Drive ponuja neomejeno hrambo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 26155 (23152) | Mr.B |
» | Portugalska: deljenje datotek za osebno rabo je legalnoOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 8829 (7164) | Cold1 |
» | Varnostne kopije v podjetjihOddelek: Pomoč in nasveti | 6849 (5655) | wooted |
» | spletni prostorOddelek: Omrežja in internet | 1249 (1061) | steev |