» »

Dvd/divx player in zunanji trdi disk

Dvd/divx player in zunanji trdi disk

bonanno ::

kupil sonyev predvajalnik DVP-SR700h in zunanji disk 320gb 2.5 pa mi itak ne dela... tko da kaj narest? Je možno kupit kak pretvornik da mi ga bo zaznal kot usb ključek ?

hvala..

logout ::

Predvajalnik ne loči med USB ključkom ali diskom, če je vse ostalo v redu. Tvoj problem je lahko:
1) software - predvajalnik morebiti ne podpira NTFS formatiranih diskov. To rešiš tako, da primarno particijo na disku (ali USB ključku) formatiraš z FAT datotečnim sistemom.

2) hardware - tvoj zunanji disk morebiti ne dobi dovolj napajanja na USB vhodu predvajalnika. To rešiš tako, da uporabiš zunanji disk z dodatnim napajanjem.

L.p., Kloko

1... sem formatiral v exfat 128kb... pa isto ne zazna:(
2... mam disk na lastni pogon

kaj pa ce bi kupu kak razdelilc? http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...

logout ::

Particijo formatiraj kot FAT32, ne exFAT. USB razdelilec ne bo naredil nobene razlike, če ima tvoj disk svoje napajanje.

L.p., Kloko

mi je ratal z swisknife programom, najbolj enostaven.

bine_ ::

Pozdravljeni,

Pred slabim letom sem kupil zunanji disk proizvajalca WD (kapacitete 1,5 TB). Datotečni sistem sem spremenil v FAT32, tako da ga moj predvajalnik na tv prebere. Do sedaj nisem imel težav, sedaj pa se dogaja naslednje:
Na disku imam zasedene cca 30% kapacitete, ko na disk naložimm nove .avi datoteke, pa nekatere od njih (kljub kompatibilnosti) niso zaznane/prikazane, medtem ko pa na računalniku so in jih je mogoče zaganjati. Pogosto je tudi, da je prikazana samo mapa, v njej pa ni filma (na računalniku pa je)...

Ima mogoče kdo kak nasvet, kako rešiti moj problem? Hvala za odgovore LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

formatiranje USb ključka

Oddelek: Strojna oprema
145737 (5473) Lizzy
»

USB ključ v FAT

Oddelek: Pomoč in nasveti
295737 (5357) bbenci2