Forum » Pomoč in nasveti » Dvd/divx player in zunanji trdi disk
Dvd/divx player in zunanji trdi disk
bonanno ::
kupil sonyev predvajalnik DVP-SR700h in zunanji disk 320gb 2.5 pa mi itak ne dela... tko da kaj narest? Je možno kupit kak pretvornik da mi ga bo zaznal kot usb ključek ?
hvala..
hvala..
logout ::
Predvajalnik ne loči med USB ključkom ali diskom, če je vse ostalo v redu. Tvoj problem je lahko:
1) software - predvajalnik morebiti ne podpira NTFS formatiranih diskov. To rešiš tako, da primarno particijo na disku (ali USB ključku) formatiraš z FAT datotečnim sistemom.
2) hardware - tvoj zunanji disk morebiti ne dobi dovolj napajanja na USB vhodu predvajalnika. To rešiš tako, da uporabiš zunanji disk z dodatnim napajanjem.
L.p., Kloko
1) software - predvajalnik morebiti ne podpira NTFS formatiranih diskov. To rešiš tako, da primarno particijo na disku (ali USB ključku) formatiraš z FAT datotečnim sistemom.
2) hardware - tvoj zunanji disk morebiti ne dobi dovolj napajanja na USB vhodu predvajalnika. To rešiš tako, da uporabiš zunanji disk z dodatnim napajanjem.
L.p., Kloko
bonanno ::
1... sem formatiral v exfat 128kb... pa isto ne zazna:(
2... mam disk na lastni pogon
kaj pa ce bi kupu kak razdelilc? http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
2... mam disk na lastni pogon
kaj pa ce bi kupu kak razdelilc? http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
logout ::
Particijo formatiraj kot FAT32, ne exFAT. USB razdelilec ne bo naredil nobene razlike, če ima tvoj disk svoje napajanje.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
bine_ ::
Pozdravljeni,
Pred slabim letom sem kupil zunanji disk proizvajalca WD (kapacitete 1,5 TB). Datotečni sistem sem spremenil v FAT32, tako da ga moj predvajalnik na tv prebere. Do sedaj nisem imel težav, sedaj pa se dogaja naslednje:
Na disku imam zasedene cca 30% kapacitete, ko na disk naložimm nove .avi datoteke, pa nekatere od njih (kljub kompatibilnosti) niso zaznane/prikazane, medtem ko pa na računalniku so in jih je mogoče zaganjati. Pogosto je tudi, da je prikazana samo mapa, v njej pa ni filma (na računalniku pa je)...
Ima mogoče kdo kak nasvet, kako rešiti moj problem? Hvala za odgovore LP
Pred slabim letom sem kupil zunanji disk proizvajalca WD (kapacitete 1,5 TB). Datotečni sistem sem spremenil v FAT32, tako da ga moj predvajalnik na tv prebere. Do sedaj nisem imel težav, sedaj pa se dogaja naslednje:
Na disku imam zasedene cca 30% kapacitete, ko na disk naložimm nove .avi datoteke, pa nekatere od njih (kljub kompatibilnosti) niso zaznane/prikazane, medtem ko pa na računalniku so in jih je mogoče zaganjati. Pogosto je tudi, da je prikazana samo mapa, v njej pa ni filma (na računalniku pa je)...
Ima mogoče kdo kak nasvet, kako rešiti moj problem? Hvala za odgovore LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | formatiranje USb ključkaOddelek: Strojna oprema | 5737 (5473) | Lizzy |
» | USB ključ v FATOddelek: Pomoč in nasveti | 5737 (5357) | bbenci2 |
» | Povezava zunanji trdi disk - smart tvOddelek: Pomoč in nasveti | 4157 (3937) | RejZoR |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11785 (9690) | Toros |
» | NTFSOddelek: Programska oprema | 5383 (4970) | 5er--> |