Forum » Zvok in slika » Mode not supported Samsung
Mode not supported Samsung
Verbo ::
Živjo,
kot ze zgoraj piše imam problem z mojim samsungom p2470HD dostikrat mi med igro prekine in napiše "mode not supported"
to se mi je začel dogajat pred kratkim pred tem je pa use delalo. bral sem da je težava povezana z resolucijo in refresh ratom ampak kot sm reku težava se je pokazala pred kratkim tako da vem da je ekran zmožn teh nastavitev poleg tega so pa tudi priporočene...
če ima kdo kakšen nasvet ali rešitev bi bil zelo hvalažen
lp
kot ze zgoraj piše imam problem z mojim samsungom p2470HD dostikrat mi med igro prekine in napiše "mode not supported"
to se mi je začel dogajat pred kratkim pred tem je pa use delalo. bral sem da je težava povezana z resolucijo in refresh ratom ampak kot sm reku težava se je pokazala pred kratkim tako da vem da je ekran zmožn teh nastavitev poleg tega so pa tudi priporočene...
če ima kdo kakšen nasvet ali rešitev bi bil zelo hvalažen
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pokvarjen diskOddelek: Pomoč in nasveti | 984 (614) | dvihtelic |
» | Luči ne svetijoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1460 (1274) | GupeM |
» | Nov polnilec za računalnik ne polni nove baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2339 (1421) | rose2288 |
» | Internet mi deluje počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (1184) | Fadil |
» | najboljši proizvajalec ATi grafičnih kartic ?Oddelek: Kaj kupiti | 1449 (1035) | darius |