Forum » Zvok in slika » Pretvarjanje .mov v .avi
Pretvarjanje .mov v .avi
mera ::
Lep pozdrav
z digitalcu sem snemal filmčke in datoteke so v. Mov. Rad bi jih spremenil a. Avi in ne vem kako.
Ali mi lahko pove s katerim programom jih lahko spremenim in kako. Pa čim bolj enostavno
hvala za odgovore
z digitalcu sem snemal filmčke in datoteke so v. Mov. Rad bi jih spremenil a. Avi in ne vem kako.
Ali mi lahko pove s katerim programom jih lahko spremenim in kako. Pa čim bolj enostavno
hvala za odgovore
- polepsal: Gandalfar ()
delfin ::
Kakšne znamke je digitalec? Če je Canonov, si dobil ob nakupu CD, na keterem je program Zoom Browser Ex, v njem pa pretvornik iz MOV v AVI.
Valentin ::
Probaj samo s preimenovanjem končnice mov v avi.
Meni je WMP potem video normalno predvajal. Verjetno so si kodeki za oba formata zelo podobni...
Meni je WMP potem video normalno predvajal. Verjetno so si kodeki za oba formata zelo podobni...
feryz ::
feryz ::
No sem šel po navodilih Valentina.
Malo se posipam s pepelom. Našel sem en fajl, ki sliši na ime Lolita.mov.
Če ga dvoklikneš, ga odpre QuickTime. Res je popolnoma dovolj, da spremeniš končnico v .avi in film se pretvori (sedmica raztura) in odpre v WMP.
Raziskovalna žilica pa mi ni dala miru, zato izsledke rad podelim z vami.
Če končnico spremenite v .mp3, vam WinAmp fura muziko, če jo spremenite v .jpg dobite v Picassi zaporednje slik.
Če pa imate v avtu še navaden CD (ne mp3), morate celotno ime spremeniti v Track01 in že lahko furate v avtu muziko iz tega filmčka.
Kul.
Malo se posipam s pepelom. Našel sem en fajl, ki sliši na ime Lolita.mov.
Če ga dvoklikneš, ga odpre QuickTime. Res je popolnoma dovolj, da spremeniš končnico v .avi in film se pretvori (sedmica raztura) in odpre v WMP.
Raziskovalna žilica pa mi ni dala miru, zato izsledke rad podelim z vami.
Če končnico spremenite v .mp3, vam WinAmp fura muziko, če jo spremenite v .jpg dobite v Picassi zaporednje slik.
Če pa imate v avtu še navaden CD (ne mp3), morate celotno ime spremeniti v Track01 in že lahko furate v avtu muziko iz tega filmčka.
Kul.
Zvezdica27 ::
.mov je container, zato to (včasih) dela.
še vedno je bolje pretvoriti, če imaš win, je ničkoliko programov. V Linux pa uporbi tovideo program
lp,
zz
še vedno je bolje pretvoriti, če imaš win, je ničkoliko programov. V Linux pa uporbi tovideo program
lp,
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3609 (3251) | JOKER |
» | Program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 3301 (3301) | Jakka |
» | Vstavljanje filmčka v Power PointOddelek: Zvok in slika | 2789 (2702) | Athena89 |
» | kako odpreti flim rar.bc!Oddelek: Programska oprema | 2072 (1898) | rokleb |
» | Kako ugotoviti katero končnico ima fajlOddelek: Programska oprema | 879 (695) | City |