Forum » Informacijska varnost » KeyLogger VS Virtual Keyboard
KeyLogger VS Virtual Keyboard
WinXP ::
Začel sem uporabljati Virtual Keyboard ker vidim da z raznimi programi ti predvsem hackerji podarijo poleg tudi kakšen Malicius oziroma KeyLogger.
Z to navidezno oz.virtualno tipkovnico ni mus da klikam z miško po njej ko vpisujem geslo,lahko normalno tipkam po tipkovnici kadar je ta Virtual Keyboard program vklopljen?
Še nekaj: ne morem nikakor dobiti črke afna črke (tudi zdaj ko to pišem ne) ki jo ponavadi dobim tako da stisnem AltGr in V skupaj.Izklopil sem Virtual Keyboard pa enako.Ne pusti.Če pritisnem AltGr vidim tudi na Virtual keyboardu afno ampak noče se vpisati -obstaja kakšna metoda da se jo premesti (npr.da stisneš Ctrl +A)
Drugače sem z zaščito zadovoljen predvsem zaradi Keyloger-jev.
Z to navidezno oz.virtualno tipkovnico ni mus da klikam z miško po njej ko vpisujem geslo,lahko normalno tipkam po tipkovnici kadar je ta Virtual Keyboard program vklopljen?
Še nekaj: ne morem nikakor dobiti črke afna črke (tudi zdaj ko to pišem ne) ki jo ponavadi dobim tako da stisnem AltGr in V skupaj.Izklopil sem Virtual Keyboard pa enako.Ne pusti.Če pritisnem AltGr vidim tudi na Virtual keyboardu afno ampak noče se vpisati -obstaja kakšna metoda da se jo premesti (npr.da stisneš Ctrl +A)
Drugače sem z zaščito zadovoljen predvsem zaradi Keyloger-jev.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
RejZoR ::
On screen keyboardi niso 100%, ker je obstajajo screen capture loggerji, tko da ti nakoncu pač zajema slike ekrana in pozicijo miške ob kliku.
avast! ponuja opcijo imenovano SafeZone, ki se bojuje proti obema oblikama keyloggerjev. Pri drugih še nisem videl podobne stvari, ker večina ponuja samo te on-screen tipkovnice.
avast! ponuja opcijo imenovano SafeZone, ki se bojuje proti obema oblikama keyloggerjev. Pri drugih še nisem videl podobne stvari, ker večina ponuja samo te on-screen tipkovnice.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Jaz trenutno uporabljam od ruskega Kaspersky,ki je poleg BitDefenderja eden izmed vodilnih v boju proti parazitom in ima med drugim VGRAJEN VIRTUAL KEYBOARD.
Screen Capture logger so problem,ja,poskušam tudi z drugimi dodatnimi orodji.
Screen Capture logger so problem,ja,poskušam tudi z drugimi dodatnimi orodji.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
blackbfm ::
eden izmed vodilnih v boju proti parazitom
Ja ja vsi so vodilni (sploh v marketingu)..realno stanje je pa da so vsi nekje tam tam.
Jbg... tako je to... Niso oni krivi da je toliko parazitskega virusnega materiala na internetu,ti proizvajalci se trudijo da odpravljajo viruse in da prodajo svoj izdelek za katerega se vsak sam odloči.Jaz sem za sebe že povedal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WinXP ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 - slovenska tipkovnica in nemški znakiOddelek: Pomoč in nasveti | 6519 (6415) | dunda |
» | Končno jim je prišlo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14074 (8184) | jype |
» | @ ne dela.... halp?Oddelek: Strojna oprema | 8728 (7596) | tiran1 |
» | Win 7 in znak za stopinjo (°)Oddelek: Pomoč in nasveti | 13171 (13018) | MTB |
» | Se obetajo spremembe na slovenski tipkovnici? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 25030 (20418) | madmitch |